ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Endelig utedag igjen:

Trivelig dag for barna på Bolomotrøa

Foto: Cathrine Guldseth

Endelig kunne barna ved Øverbygda Barnehage leke seg ute i åpen dag igjen!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 11.04.2022 kl 09:52

ANNONSE
Annonse

FAU ved Øverbygda barnehage har nå i 2 år ikke kunnet ordnet noe for og til barna i barnehagen pga covid-19. - Før jul var alt planlagt og lagt til rette for juleavslutning og vi skulle endelig få samla alle barna. Juletreet var til og med kommet inn på Hyttvang, men vi måtte avlyse pga økt smitte, sier Bjørg Janne Kulset.

Dermed var gleden stor når de endelig kunne be inn til en dag nå før påske, der de fikk samla barnehagebarna til noe felles. Det ble aktivitetsløype med 6 forskjellige poster der de måtte gå under staver satt i kryss, kaste ball i bøtte, gå rundt kjegle, gjette på sang, gjette lek på hvilke ting som var fjernet blandt 5 til 7 ting, samt se hvike dyr som var avbildet på et ark.

Vanskelighetsgrad etter hvor gammel du var, da noen hadde med eldre søsken eller andre slektninger som også gikk rundt løypa. De eldste barna gikk den flere ganger. Øverbygda IL kjørte opp nye skispor for barna og dørene inn på Granlund var også oppe hvis noen ønsket å inn. - Så vi vil takke de for godt samarbeid. Helt på slutten av dagen, så kom også påskekyllingen opp, der den delte ut ett påske egg til alle barna, sier Kulset.

Foto: Cathrine Guldseth

- Det beste med barnehagen er fasilitetene som barna har hver dag. De er mye ute, og går turer i nabolaget, utforsker naturen og har det veldig bra. Barna stor trives og vi foreldre synes også vi har verdens beste barnehage, med gode og trygge ansatte som trygger barna hver dag. Vi kan blandt annet nevne at de eldste barna har trent på ski i vinter, for så å renne en dag til Hersjøhytta. Den turen har de nettopp hatt i strålenede sol og godt vær. Noe helt annet enn det vi hadde i dag. Men barna koste seg og de eldre også mellom skurene. Vi koka kaffe på svartkjel og grilla pølset og alle var veldig godt fornøyd selv om været ikke helt var på sitt beste, avslutter Kulset.

Nøkkelord

ANNONSE