ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Trenger frivillige

TRENGER FLERE: Sjef ytre sikkerhet Elke Kristoffersen og funksjonærsjef Katarina Sederholm Hoff ber flere melde seg som funksjonærer til VM Rallycross in Hell 2019. Foto: Laffen Jensen

VM i Rallycross er et gedigent arrangement, hvor frivillige og innleide idrettslag står for tjenesteyting på mange plan. Funksjonærsjef Katarina Sederholm Hoff jakter nå etter folk i alle aldre, over 18 år.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

VM Rallycross er et gedigent arrangement, hvor frivillige og innleide idrettslag står for tjenesteyting på mange plan. Helt fra publikum tenker på å komme på HellRX, til de forlater Stjørdal, skal de merke at VM Rallycross er på plass. I tillegg er det mange roller som skal fylles rundt selve løpet.

Over 18 år

- Vi er på jakt etter folk i alle aldre, over 18 år. Vi trenger folk til funksjonærforpleining i matteltet til funksjonærene, triveligste stedet i leiren. Det er mye mat som skal lages og serveres til funksjonærene siste uke før VM og i VM helga. I tillegg trenger vi folk som publikumsvakter. Disse skal informere, hjelpe og støtte publikum på forskjellige måter. Alle publikums-vaktene passer også på ulike områder rundt banen, i depo og på indre bane, sier funksjonærsjef Katarina Sederholm Hoff.

- Funksjonærene får selvfølgelig alle måltider på banen, og vi har en egen funksjonærcamp i umiddelbar nærhet av banen - denne er selvfølgelig gratis. I tillegg får alle funksjoner akreditteringskort, HellRX-drikkeflaske og t-skjorte, flotte suvenirer. I tillegg får våre funksjonærer billett til HellRX-festen.

Ytre sikkerhet

Elke Kristoffersen er sjef for den såkalte "ytre sikkerhet". - Det er en god og positiv opplevelse å være publikumsvakt, sier Elke. - Her treffer du mye folk, og kanskje en og annen verdensstjerne. Noen steder er det adgangskontroll, og andre steder gjelder det å hjelpe folk praktisk eller med informasjon om hvordan de finner fram. I tillegg er det slik at jo flere vi er, jo kortere vakter blir det på hver av oss.

Funksjonærfesten

- Vi må ikke glemme å nevne funksjonærfesten, sier Katarina. Denne blir utpå høsten en gang. Vi og Norges Bilsportforbund har også de siste åra trukket ut en funksjonær som har fått reise for to til et av VM-arrangementene etter runden i Norge (eks. Riga). Da har reise, opphold og inngang blitt dekket. Vi har ikke fått avklart at det blir slik i år, men vi håper selvfølgelig at vi skal få til dette, sier funksjonærsjefen og smiler lurt.

Interessert ?

- Hvordan melder en seg som funksjonær, spør vi. - Gå inn på hjemmesiden vår, hellrx.com, og velg “Frivillige” under “info”. Her kan du lese litt mer om det å være funksjonær, og i tillegg melde deg på online”, Sier Katarina.

Foto: Hell RX

ANNONSE