Nea Radio

Trenger frivillige

TRENGER FLERE: Sjef ytre sikkerhet Elke Kristoffersen og funksjonærsjef Katarina Sederholm Hoff ber flere melde seg som funksjonærer til VM Rallycross in Hell 2019. Foto: Laffen Jensen

VM i Rallycross er et gedigent arrangement, hvor frivillige og innleide idrettslag står for tjenesteyting på mange plan. Funksjonærsjef Katarina Sederholm Hoff jakter nå etter folk i alle aldre, over 18 år.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

VM Rallycross er et gedigent arrangement, hvor frivillige og innleide idrettslag står for tjenesteyting på mange plan. Helt fra publikum tenker på å komme på HellRX, til de forlater Stjørdal, skal de merke at VM Rallycross er på plass. I tillegg er det mange roller som skal fylles rundt selve løpet.

Over 18 år

- Vi er på jakt etter folk i alle aldre, over 18 år. Vi trenger folk til funksjonærforpleining i matteltet til funksjonærene, triveligste stedet i leiren. Det er mye mat som skal lages og serveres til funksjonærene siste uke før VM og i VM helga. I tillegg trenger vi folk som publikumsvakter. Disse skal informere, hjelpe og støtte publikum på forskjellige måter. Alle publikums-vaktene passer også på ulike områder rundt banen, i depo og på indre bane, sier funksjonærsjef Katarina Sederholm Hoff.

- Funksjonærene får selvfølgelig alle måltider på banen, og vi har en egen funksjonærcamp i umiddelbar nærhet av banen - denne er selvfølgelig gratis. I tillegg får alle funksjoner akreditteringskort, HellRX-drikkeflaske og t-skjorte, flotte suvenirer. I tillegg får våre funksjonærer billett til HellRX-festen.

Ytre sikkerhet

Elke Kristoffersen er sjef for den såkalte "ytre sikkerhet". - Det er en god og positiv opplevelse å være publikumsvakt, sier Elke. - Her treffer du mye folk, og kanskje en og annen verdensstjerne. Noen steder er det adgangskontroll, og andre steder gjelder det å hjelpe folk praktisk eller med informasjon om hvordan de finner fram. I tillegg er det slik at jo flere vi er, jo kortere vakter blir det på hver av oss.

Funksjonærfesten

- Vi må ikke glemme å nevne funksjonærfesten, sier Katarina. Denne blir utpå høsten en gang. Vi og Norges Bilsportforbund har også de siste åra trukket ut en funksjonær som har fått reise for to til et av VM-arrangementene etter runden i Norge (eks. Riga). Da har reise, opphold og inngang blitt dekket. Vi har ikke fått avklart at det blir slik i år, men vi håper selvfølgelig at vi skal få til dette, sier funksjonærsjefen og smiler lurt.

Interessert ?

- Hvordan melder en seg som funksjonær, spør vi. - Gå inn på hjemmesiden vår, hellrx.com, og velg “Frivillige” under “info”. Her kan du lese litt mer om det å være funksjonær, og i tillegg melde deg på online”, Sier Katarina.

Foto: Hell RX

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...