Nea Radio

Elden:

Trenger flere frivillige til årets oppsetning

Foto: Anita Sivertsgård

Stiftelsen Elden er i full gang med forberedelser til årets Elden. Så langt har 60 registrert seg som frivillig og nær halvparten av billettene er solgt. Nå trenger de flere frivillige til å få gjennomført arrangementet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 09.04.2021 kl 11:43

På grunn av pandemien er det kun tillatt med 600 sitteplasser, fordelt på annethvert sete. Det blir flere innganger og flere bevertingstelt slik at alle smittehensyn ivaretas.

-Det høres rart ut at vi trenger flere frivillige med færre publikummere, men det handler om å ivareta smittehensyn og vi tenker kohorter både med frivillige og for publikum, sier produksjonsleder Lise Krokan Kverneng. Dette for å skape trygghet blant alle aktører og frivillige.

I år skal det selges mat og drikke fra flere telt på området. Tidligere har det kun vært en lavvo, men på grunn av smittesituasjonen må publikum fordeles på ulike salgsområder på det verna området teatret foregår.

Artikkelen fortsetter under lydintervjuet

-Vi er derfor på jakt etter frivillige som kan tenke seg minimum tre vakter i salgsteltet slik at vi får flere vaktlag som kan jobbe sammen i en kohort, sier Kverneng.

Det er også behov for vakter på og rundt spillplassen og andre frivillige oppgaver som f.eks. i velferden som skal servere mat for frivillige. Her vil det også være fokus på smittevern og kohorter.

-Ta gjerne kontakt med oss i Elden slik at vi kan finne en oppgave som passer til deg i sommer, sier produksjonslederen.

Hele det kunstneriske teamet fra 2020 er med i oppsetningen i 2021, og det er regissør Catrine Telles tredje og siste oppsetning. Teatret ble i 2018 og 2019 Norges nest største og Trøndelags største utendørsteater. Musikkteatret har over 110 aktører på scenen og 200 andre frivillige bak scenen. Men i år trengs det altså flere frivillige.

- Elden vil være det første store arrangementet i gjenåpningstiden etter pandemien på Røros. Publikum higer etter kulturopplevelser og vi håper at du tar med deg venner og bekjente på denne store opplevelsen det er å være frivillig, sier daglig leder Siri Gellein.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...