Nea Radio

Tre på rad for Selbu!

Heidi Kjeldstad, Anne Beate Stokke og Ingeborg Rolseth Holt var parkettens mest toneangivende spillere. Foto: Per-Erik Ofstad

2div: Selbu hadde full kontroll hjemme mot Kongsvinger

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

De fleste som tok turen til Selbuhallen for å overvære lørdagens oppgjør trodde på forhånd at det kom til å bli en jevn og tett kamp. Men, hjemmelaget rykket ifra, så seg ikke tilbake, og tok en meget komfortabel seier mot Kongsvinger.

Selbu - Kongsvinger

Resultat: 37-25 (19-11)
Målscorere: Ingeborg Rolseth Holt (14), Anne Beate Stokke (12), Gunhild Moen (4), Heidi Kjeldstad (3), Guri Evjen-Kallar (3), Malin Nøren Rødde (1)

Leder med åtte til pause

Kampen åpner noe rotete, men så fort kampen får satt seg viser Selbu at de har langt mer å by på ute på parketten. Selbu ligger under med to mål etter fem minutter, men derfra er det mer eller mindre kun et lag det dreier seg om i Selbuhallen. Selbu mestrer det høye tempoet best, spiller seg til gode skuddmuligheter og er effektive foran mål. Anført av en strålende Ingeborg Rolseth Holt løper Selbu over Kongsvinger og kan gå til pause på stillingen 19-11.

Cruiset inn til seier

Andre omgang er alt i alt god. Hjemmelaget har en dårlig periode rett etter avkast hvor Kongsvinger knepper innpå Selbus ledelse betraktelig, men jentene hever seg utover omgangen og levner liten tvil om at poengene blir igjen i Selbu. Tempoet i omgangen var høyt. Mange av hjemmelagets mål kom i ankomstfasen, mens mange av bortelagets mål kom etter personlige feil hos Selbu. Det høye tempoet preget med andre ord kampen i begge ender for Selbu, som taklet omstendighetene bedre enn gjestene fra Innlandet.

Bakspillerne leverte

Bakerst hadde Lena Nyheim Stokke en del gode redninger, mens Anne Beate Stokke og Ingeborg Rolseth Holt var blant de som virkelig leverte varene offensivt. De noterte seg for henholdsvis 12 og 14 scoringer. Unge Heidi Kjeldstad spilte også godt, og trener Gørlin Matheson Stokke trekker i etterkant av kampen frem ungjentas evne til å spille medspillerne sine gode.

Habil sesongstart

Fem kamper ut i sesongen befinner Selbu seg på øvre halvdel. Det er en anstendig sesonginnledning av laget som før sesongen mistet en rekke nøkkelspillere. Nye spillere har steppet opp, og tatt det nødvendige ansvaret. Neste kamp venter søndag mot ambisiøse Utleira.

Hovedtreneren var godt fornøyd etter Selbus tredje seier på rad.

Ingeborg var godt fornøyd med 14 mål, men noe mer tilbakeholden angående hennes personlige ambisjoner for sesongen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...