ANNONSE
Annonse

Tre på rad for Selbu!

Heidi Kjeldstad, Anne Beate Stokke og Ingeborg Rolseth Holt var parkettens mest toneangivende spillere. Foto: Per-Erik Ofstad

2div: Selbu hadde full kontroll hjemme mot Kongsvinger

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

De fleste som tok turen til Selbuhallen for å overvære lørdagens oppgjør trodde på forhånd at det kom til å bli en jevn og tett kamp. Men, hjemmelaget rykket ifra, så seg ikke tilbake, og tok en meget komfortabel seier mot Kongsvinger.

Selbu - Kongsvinger

Resultat: 37-25 (19-11)
Målscorere: Ingeborg Rolseth Holt (14), Anne Beate Stokke (12), Gunhild Moen (4), Heidi Kjeldstad (3), Guri Evjen-Kallar (3), Malin Nøren Rødde (1)

Leder med åtte til pause

Kampen åpner noe rotete, men så fort kampen får satt seg viser Selbu at de har langt mer å by på ute på parketten. Selbu ligger under med to mål etter fem minutter, men derfra er det mer eller mindre kun et lag det dreier seg om i Selbuhallen. Selbu mestrer det høye tempoet best, spiller seg til gode skuddmuligheter og er effektive foran mål. Anført av en strålende Ingeborg Rolseth Holt løper Selbu over Kongsvinger og kan gå til pause på stillingen 19-11.

Cruiset inn til seier

Andre omgang er alt i alt god. Hjemmelaget har en dårlig periode rett etter avkast hvor Kongsvinger knepper innpå Selbus ledelse betraktelig, men jentene hever seg utover omgangen og levner liten tvil om at poengene blir igjen i Selbu. Tempoet i omgangen var høyt. Mange av hjemmelagets mål kom i ankomstfasen, mens mange av bortelagets mål kom etter personlige feil hos Selbu. Det høye tempoet preget med andre ord kampen i begge ender for Selbu, som taklet omstendighetene bedre enn gjestene fra Innlandet.

Bakspillerne leverte

Bakerst hadde Lena Nyheim Stokke en del gode redninger, mens Anne Beate Stokke og Ingeborg Rolseth Holt var blant de som virkelig leverte varene offensivt. De noterte seg for henholdsvis 12 og 14 scoringer. Unge Heidi Kjeldstad spilte også godt, og trener Gørlin Matheson Stokke trekker i etterkant av kampen frem ungjentas evne til å spille medspillerne sine gode.

Habil sesongstart

Fem kamper ut i sesongen befinner Selbu seg på øvre halvdel. Det er en anstendig sesonginnledning av laget som før sesongen mistet en rekke nøkkelspillere. Nye spillere har steppet opp, og tatt det nødvendige ansvaret. Neste kamp venter søndag mot ambisiøse Utleira.

Hovedtreneren var godt fornøyd etter Selbus tredje seier på rad.

Ingeborg var godt fornøyd med 14 mål, men noe mer tilbakeholden angående hennes personlige ambisjoner for sesongen.

Siste nytt i Selbu/Tydal Vis flere

Litauisk vogntog står fast i Tydal - Bilberging på gang

Litauisk vogntog står fast i Tydal - Bilberging på gang

Har delvis sperret fylkesvei 705 siden onsdag ettermiddag - Ingen tar sjansen på å hjelpe.

Kaffegjesten: Martin Eriksson

Kaffegjesten: Martin Eriksson

Kaffegjesten i Nea Radio denne uka er Martin Eriksson.

- Det snør ikke spor

- Det snør ikke spor

Det er vinterferie i store deler av fylket, og mange benytter seg av fantastiske skispor. Men hvor kommer skisporene fra?....

The Voice-Jeremy gjestet lørdagssendinga

The Voice-Jeremy gjestet lørdagssendinga

Jeremy Shifflets telefon har ikke stått stille siden han opptrådte på TV fredag kveld. Hør intervjuet her!

Første solcelletak i Selbu

Første solcelletak i Selbu

I Trøndelag sjekket 25.000 husstander taket sitt for å se om de kan montere solceller, mer enn en tredobling fra året før, forteller leverandøren Otovo. Nå har Selbu fått sitt første solcelletak.

Valglista for Tydal AP er klar

Valglista for Tydal AP er klar

Tydal Arbeiderparti har avholdt sitt nominasjonsmøte. Samarbeidet med SV er over og Tydal Arbeiderparti stiller egen liste.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE