Nea Radio

Tre millioner mer til bredbånd og mobil

MER til bredbånd og mobil, sier Senterpartiet i Trøndelag. Foto: Senterpartiet

Fylkestinget bevilget mer til bredbånd og mobil. - Tilgang til velfungerende høyhastighets bredbånd med god kapasitet er minst like viktig for bolyst og verdiskapning som telefonen var da den ble allemannseie, sa Senterparti-representantene i fylkestinget onsdag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 14.06.2018 kl 09:21

I fylkestinget onsdag bevilget fylkestinget i Trøndelag nye midler til ulike områder i budsjettjusteringa og til disponering av fjorårets overskudd.

- Senterpartiet er glade for at samferdselsområdene bredbånd og mobil prioriteres, heter det i ei pressemelding fra fylkestingsgruppa..

Både kommuner, fylkeskommunen, fylkesmannen, netteierne og innbyggerne selv gjennomfører årlig flere prosjekter med formål å øke mobildekninga i distriktene.

- Med ekstra avsatte midler sikrer vi nå dekning og trygghet for enda flere trøndere, sier SP-gruppa.

Innbyggerne i hele Trøndelag må settes i stand til å ta del i digitaliseringen av samfunnet, og Senterpartiet er glad for gjennomslag til å prioritere totalt 3 millioner kroner utover fylkesrådmannens forslag til utbygging av bredbånd og bedre mobildekning.

- Men vi vil jobbe aktivt for ytterligere bevilgninger til dette også i tida framover, sier de fire Senterparti-representantene Randi Dille, Steinar Aspli, Liv Darell og Anita Ravlo Sand.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...