Nea Radio

Minikonsert

Traveldag for Kulturskola på Røros

MINIKONSERT: Annonseringa var også godt ivaretatt.

Artut er i fullgang, og både små og store bidrar til at det blir en skikkelig kulturfest på Sta’a. Torsdag var det en travel dag for kulturskoleelevene.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Først ut var det formiddagskonserter rundt om på lokale næringsbedrifter som Flokk, Optimus og Røros Metall. Før det hele ble rundet av på Domuskafeen, hvor man kunne få litt hyggelig underholdning til middagen eller kaffekoppen.

ISKALD FORNØYELSE: Trommegutta masjerte i gatene.

TROMMEGUTTA: En liten runde inne på Domus ble det også tid til.

Her fikk de forskjellige elevene vist fram hva de har øvd på så langt i høst og repertoaret var det ingen ting å si på.

POLS: Anna Wessel Skjerveland, Signe Gullikstad og Hallvard Solli Os spilte polsen Funesdalingen. Her med musikkskolelærer Mari Eggen.

2 KLASSINGER: Anna Stokkli Haugvold og Ingebjørg Kojedal hadde full kontroll da de spilte Kjerringa med staven.

Her var det polstakter, rask pianospilling og fellesnummer med Amanda McBrooms, The Rose.

THE ENTERTAINER: Margrethe Hauge fikk god hjelp til medspill av sin musikkskolelærer Lester Goodwine under fremføringa av The Entertainer.

Elevene selv syntes det hadde vært en topp dag og de fleste var stor fornøyd med at de hadde fått servering når de var ute på turne. Både brus og pølse hadde vært på menyen, og det var nesten så man skulle tro at det var det største med hele dagen.

FELLESNUMMER: Det hadde i forkant vært fellesøvinger på Amanda McBrooms The Rose. Her er gitarlærer Christine Gebs med sine elever.

THE ROSE: Lester and the Mermaids under fremføringa av fellesnummeret The Rose.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...