ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Fjellregionen

Travel helg for politiet

Foto: Nils Kåre Nesvold

Her er et utdrag fra politiloggen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Politiet i Fjellregionen har hatt mye å stå i med i helga. Knivstikking, ampre hotellgjester og påkjørsel er noen av sakene som er loggført.

Her er et utdrag av loggen:

Natt til lørdag fikk politiet melding om en bil som hadde kjørt av veien ved Evavolden, Aursunden. Både fører selv og en forbipasserende hadde meldt om utforkjøringen. Ingen personskade. Fører sørget selv for å få bilen opp av grøfta.

Lørdag kveld, ca kl 18:00, fikk politiet melding om en kvinne, ca 50 år, som trillet en sykkel mellom husrekkene i Gjøsvika. Hun hadde kikket inn gjennom vinduer og vært på verandaen til noen av husene. En patrulje fra politiet var ute og så etter kvinnen, men hun ble ikke påtruffet.

Natt til søndag ble det fra et utested på Røros meldt om amper stemning blant flere gjester. Politiet hadde ikke kapasitet til å rykke ut til hendelsene, men vaktene greide til slutt å håndtere uromakerne selv.

Natt til søndag fikk politiet melding fra en mann bosatt i distriktet, om at han hadde blitt knivstukket. Politiet rykket ut, og fikk etter hvert kontakt med vedkommende. Meldingen viste seg å være noe uklar, og at skadeomfanget ikke var så stort som først antatt. Det var også uklarheter om hendelsesforløpet og hva som egentlig hadde skjedd. Politiet vil følge opp saken videre. Politiet har foreløpig ingen mistenkte i saken.

Ellers er det til politiet meldt om tre påkjørsler av dyr i helga. Fv 705 Brekken er det kjørt på et rådyr, FV30 i Ålen er det kjørt på et rådyr og FV30 Rugldalen er det påkjørt en rein.

Fredag 20.9.19 ble en syklist rygget ned i et gangfelt på Røros. Forholdet ble anmeldt på Røros lensmannskontor noe senere. Saken ble etterforsket og en mann bosatt i distriktet fikk sitt førerkort beslaglagt etter hendelsen.

Nøkkelord

ANNONSE