Nea Radio

Fjellregionen

Travel helg for politiet

Foto: Nils Kåre Nesvold

Her er et utdrag fra politiloggen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Politiet i Fjellregionen har hatt mye å stå i med i helga. Knivstikking, ampre hotellgjester og påkjørsel er noen av sakene som er loggført.

Her er et utdrag av loggen:

Natt til lørdag fikk politiet melding om en bil som hadde kjørt av veien ved Evavolden, Aursunden. Både fører selv og en forbipasserende hadde meldt om utforkjøringen. Ingen personskade. Fører sørget selv for å få bilen opp av grøfta.

Lørdag kveld, ca kl 18:00, fikk politiet melding om en kvinne, ca 50 år, som trillet en sykkel mellom husrekkene i Gjøsvika. Hun hadde kikket inn gjennom vinduer og vært på verandaen til noen av husene. En patrulje fra politiet var ute og så etter kvinnen, men hun ble ikke påtruffet.

Natt til søndag ble det fra et utested på Røros meldt om amper stemning blant flere gjester. Politiet hadde ikke kapasitet til å rykke ut til hendelsene, men vaktene greide til slutt å håndtere uromakerne selv.

Natt til søndag fikk politiet melding fra en mann bosatt i distriktet, om at han hadde blitt knivstukket. Politiet rykket ut, og fikk etter hvert kontakt med vedkommende. Meldingen viste seg å være noe uklar, og at skadeomfanget ikke var så stort som først antatt. Det var også uklarheter om hendelsesforløpet og hva som egentlig hadde skjedd. Politiet vil følge opp saken videre. Politiet har foreløpig ingen mistenkte i saken.

Ellers er det til politiet meldt om tre påkjørsler av dyr i helga. Fv 705 Brekken er det kjørt på et rådyr, FV30 i Ålen er det kjørt på et rådyr og FV30 Rugldalen er det påkjørt en rein.

Fredag 20.9.19 ble en syklist rygget ned i et gangfelt på Røros. Forholdet ble anmeldt på Røros lensmannskontor noe senere. Saken ble etterforsket og en mann bosatt i distriktet fikk sitt førerkort beslaglagt etter hendelsen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...