ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Tydal:

Trappefabrikken sertifisert som miljøfyrtårn

Mijøfyrtårn: Daglig leder ved Tydal Trappefabrikk, Roger Opphaug med plaketten som viser at bedriften er miljøfyrtårn-sertifisert. Foto: Privat

Familiebedriften Tydal Trappefabrikk ble startet i 1986. Noen år senere bidro bedriften til å trapperingen-kjeden. Nå er sertifiseringen som miljøfyrtårn på plass.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Trapperingen er opptatt av bærekraft og våren 2020 besluttet kjeden å starte en prosess mot miljøsertifisering, og nå i høst er både hovedkontoret og alle fabrikkene Miljøfyrtårn-sertifisert.

På hovedkontoret til Trapperingen og hos alle fabrikkene, henger synlige bevis på Miljøfyrtårn-sertifiseringen.

- Det er en stor glede å motta denne plaketten. Bærekraft og miljøet er noe som opptar oss alle, og som vi ser har blitt viktigere og viktigere de siste årene. Det var derfor en samstemt kjede som besluttet å sette i gang arbeidet for miljøfyrtårnsertifisering tidlig i år, sier daglig leder i Trapperingen, Espen Eriksen.

Han leder Trapperingen, som består av seks tradisjonsrike trappefabrikker lokalisert i hele Norge - fra Senja i nord til Agder i sør.

I Tydal mottok daglig leder Roger Opphaug ved trappefabrikken plaketten av ordfører Jens Arne Kvello sist fredag under en liten markering.

Nøkkelord

ANNONSE