Nea Radio

Tove er Årets kvinnelige leder

Tove Moe Dyrhaug er Årets kvinnelige leder Foto: NFF

- Hun går ikke på akkord med sine egne prinsipper, og tør der andre tier, heter det om Tove Moe Dyrhaug, "Årets kvinnelige leder".

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Norges Fotballforbund har kåret Årets unge leder og Årets kvinnelige leder.
Steinar Hem fra Sandar IL ble Årets unge leder. Han har hatt ulike verv i klubben sin fra 13-14-årsalderen. Han fyller forøvrig snart 21 år.

Tove

Tove Moe Dyrhaug har fungert som leder for Norges største fotballklubb i en periode, der klubben har vært gjennom en hestekur både økonomisk og organisatorisk. Og hun har bidratt til å ta tilbake det sportslige hegemoniet.

Hun har tatt upopulære, men nødvendige, beslutninger og maktet å gjøre dette på en måte som de aller fleste har fått stor respekt for. Klubben er nå på fote igjen økonomisk, selv om det er en krevende oppgave ikke å falle for fristelsen å tenke for stort igjen.

Hun har normalisert klubbens forhold til media og omverdenen, som vises ved at klubben scorer høyest på ulike omdømmemålinger. Rosenborg har, under Toves ledelse, sakte men sikkert igjen blitt "Folkets klubb", og likner stadig mer på å være den klubben som hele Norge setter sin lit til når det gjelder å prestere i Europa.

Rosenborg har, under Toves ledelse, forstått avhengigheten mellom topp og bredde, og at fotball er samlende for alle i alle aldre. Uansett hvem du er, eller hvor du kommer fra.

Tove tør å utfordre, og har markert Rosenborg på en riktig måte i korridorene på Ullevaal og hos de øvrige klubbene. Hun nyter stor respekt i en svært mannsdominert bransje, og vet hvilke strenger hun skal spille på for å få gjennomslag i en konservativ drevet fotballindstri. Hun går ikke på akkord med sine egne prinsipper, og tør der andre tier.

- Tusen takk, og dette setter jeg veldig stor pris på, sier Tove til fotball.no.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...