Nea Radio

Topp 5 på samtlige ritt denne sesongen:

Viste god form før prestisjetungt seksdagersritt i Sverige

Stang ut: Det ble litt stang ut for Camilla Rånes Bye under etapperittet Tour te Fjells. Skatvalsjenta syklet inn til to 4. og 5. plasser. Foto: Henrik Einangshaug

Camilla Rånes Bye fra Skatval fortsetter å imponere på sykkelsetet. Sist uke syklet hun inn til to 4. og 5. Plasser under Norgescup-etapperittet Tour te Fjells. Søndag reiste hun direkte til stort seksdagersritt i Sør-Sverige.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Etapperittet Tour te Fjells samlet en rekke av landets beste junior- og seniorsyklister sist uke. Tour te Fjells er sesongens eneste etapperitt i Norgescupen i landeveissykling, og et av de Norgescupene som samler flest deltagere. Stjørdals-Blink syklisten Camilla Rånes Bye viste gode takt gjennom hele etapperittet i Valdres.

- Synes det har vært en artig og lærerik helg, det vil jeg si. Det har vært bra konkurranse, og gode ryttere jeg har syklet med, sier Rånes Bye til Nea Radio.

- Ikke helt stang inn

Skatvalsjenta har imponert stort så langt denne sesongen. I juni syklet hun inn til en 2. Plass under Norgescupen på hjemmebane, før hun uken etter ble Norgesmester i fellesstart.
Torsdag vartet Camilla opp med en 5. Plass på motbakketempoen opp Storefjell, før hun fredag og lørdag syklet inn til en henholdsvis 4. og 5. Plass.

- Jeg føler ikke det har gått helt stang inn for min del denne helga. Det har vært litt sånn nesten, men ikke helt opp. Har fått en god gjennomkjøring og god erfaring, og det er viktig det og.

På det avsluttende gaterittet søndag, var Camilla med teten helt inn. Inngangen til oppløpet ble ikke slik hun hadde ønsket, og det ble derfor for tøft å kjempe om seieren på etappen.

- Det ble litt lure kjøring, taktikkeri og sånn. Det blir litt rykk og napp gjennom rittet, men ingen som klarer å komme i fra. For min del ble det litt feil inngang på oppløpet, når hun jeg lå på hjul til i svingen før bremset opp litt, og da måtte jeg det og. Da ble de tre foran litt for langt foran.

Reiser videre til seksdagersritt

Allerede mandag ettermiddag er det klart for nytt ritt for Rånes Bye og flere av Blink-rytterne. Skatvalsjenta reiste rett fra Valdres til Sør-Sverige og Tidaholm.
Der arrangeres det denne uken U6 Cycle Tour, seksdagersritt som samler flere av Nordens beste syklister.
Camilla har syklet seksdagersrittet to ganger tidligere, og ser frem til flere ritt.

- Det blir tøft det, men jeg gleder meg. Det er artig å konkurrere, og endelig får man konkurrere.

I Tidaholm venter to tempoer, tre fellesstarter og et gateritt. Selv om hun kommer til etapperittet med fire ritt i beina allerede, ønsker hun å være med å vise seg frem. Hun velger allikevel å se det an hva hun velger å gå for.

- Det blir kanskje noen etapper da, og se det an. Se om det går an å bli med i et brudd, eller om det er noen spurt. Må se det litt an.

Hør hele intervjuet med Camilla i lydfilen under.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...