ANNONSE
Annonse
Nea Radio

– En gave å være annerledes

Tore Petterson fylte Rallaren

MANGE I SALEN: Erik Sandnes Høsøien og Hans Oddvar Stuenes hadde tatt turen fra Røros for å få med seg foredraget til Tore Petterson (i midten) Foto: Per Magne Moan

Latter og tårer da Tore Petterson delte fra egne erfaringer om det å være annerledes.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I anledning «Verdensdagen for psykisk helse», holdt Tore Petterson foredraget «Det er en gave å være annerledes» i Rallaren i Hovet onsdag kveld.

Her var han innom temaer som annerledeshet, mobbing, stigmatisering, omtanke og empati, og både latter og tårer satt løst blant de mange fremmøtte.

Egne opplevelser

Petterson delte av egne erfaringer og målet med foredraget er å bidra til bevisstgjøring om hvordan egen atferd påvirker andre og hvordan vi alle kan bidra til et rausere samfunn.

Det som ligger hans hjerte nærmest er å snakke om mobbing og det å være annerledes - gjerne med barn og ungdom som publikum. De frammøtte i Rallaren var av begge kjønn og i alle aldre.

Høy kjendisfaktor

Tore Petterson er en norsk TV-personlighet, foredragsholder, sanger og stand-up komiker.

Han er kjent fra NRK-programmet Sofa sammen med humormakkeren Adam A. Schjølberg.

De to har også vært å høre som faste vikarer i radioprogrammet Tidenes Morgen på NRK P13, og med fast lørdaginnslag på NRK P1 i programmet Fritimen.

Han har også gjestet programmer som Nytt på nytt, Beat for beat, Kvelden før kvelden, På hjul med Dag Otto, Fingrene av fatet, Huskestue, Farmen kjendis og Melodi Grand Prix. Han har også i flere sesonger vært dommer i Skal vi danse.

Arrangementet i Rallaren var et samarbeid mellom Psykisk helse og Rustjensten i kommunen og Holtålen folkebibliotek.

Hør intervju her:

Nøkkelord

ANNONSE