Nea Radio

Enstemmig foreslått:

Tor Jakob Reitan blir ny kommunedirektør i Stjørdal

Enstemmig: Det var et enstemmig ansettelsesutvalg som foreslo Tor Jakob Reitan som ny kommunedirektør i Stjørdal. Reitan har blant annet vært leder for hovedkomiteen under Landsskytterstevnet 2018 og får her overlevert blomster av ordfører Ivar Vigdenes for innsatsen. På bildet er også Randi Hofstad. Foto: Anne Gundersen

Ansettelsesutvalget var enstemmige i å tilby Tor Jakob Reitan stillingen som ny kommunedirektør i Stjørdal.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 07.05.2020 kl 10:59

Ansettelsesutvalget for tilsetting av ny kommunedirektør i Stjørdal kommune kunngjorde torsdag sitt enstemmige forslag etter en god og grundig prosess.

I pressemeldingen sier Reitan at Stjørdal kommune fremstår med en offensiv politisk ledelse og som en organisasjon med dyktige medarbeidere.

– Å definere seg som annerledeskommunen er smart og energiskapende. Det gir et signal om endringsvillighet i en omskiftelig verden. Dette teamet ønsker jeg å bli en del av og jeg er svært motivert, sier den nye kommunedirektøren i pressemeldingen.

Ansettelsesutvalget har bestått av ordfører Ivar Vigdenes, varaordfører Ole Hermod Sandvik og gruppeleder Jan Inge Kaspersen.

Til utvalget tiltrådte også Hilde Øia og Rune Hyldmo som ansatteobservatører.

Verdifull erfaring

– Jeg er glad for at et enstemming ansettelsesutvalg finner å kunne anbefale tilsetting av Tor Jakob Reitan som ny kommunedirektør i Stjørdal, sier ordfører Ivar Vigdenes til Nea Radio.

– Skulle formannskap og kommunestyre gi sin tilslutning til forslaget, vil Stjørdal få en kommunedirektør med stort engasjement, lokal tilhørighet og verdifull erfaring fra både privat og offentlig sektor.

Formannskapet vil behandle utvalgets forslag i sitt møte den 14.mai, for deretter å innstille endelig overfor kommunestyret den 28.mai.

Ved tilslutning til innstillingen vil tiltredelsesdato og ansettelseskontrakt bli forberedt og avtalt mellom formannskapets forhandlingsutvalg og Reitan etter kommunestyrets møte.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...