Nea Radio

Topp lørdagsunderholdning i Hovet

Foto: Per Magne Moan

Ålen cruiser mot opprykk. Nå holder det med ett poeng i siste kamp.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 16.03.2019 kl 22:24

Lørdag kveld klarte Ålens damelag i håndball å gjøre det samme som Sie Gubba, DDE og Vassendgutane har gjort før dem, nemlig å fylle Kjempen i Hovet med feststemt publikum.

Saken fortsetter under bildet

FULLE TRIBUNER: Mange hjemmepublikummere valgte å tilbringe lørdagskvelden i Hovet. Foto: Per Magne Moan

Denne gangen var det ikke dansegalla det var snakk om, men et oppgjør i kvinnenes 5. divisjon. Kampen var i utgangspunktet svært spennende med tanke på at hjemmeseier ville bety et langt steg nærmere opprykk for Ålen.

Og bortelaget, Svorkmo/Noi, ble satt behørlig på plass allerede fra avkast. Ålen ledet med 5 - 6 mål hele første omgang, og til pause stod det 12-5.

Etter hvilen bølget det litt fram og tilbake, og bortelaget scoret først. men hjemmelaget, som består av spillere fra både Ålen, Haltdalen, Røros og Brekken, skjerpet seg og da dommerne blåste for full tid lyste det 20-12 på resultattavla.

Toppscorer for hjemmelaget var Maren Magret Søtvik Høistad, med seks mål.

Saken fortsetter under bildet

MÅL: Her setter kampens toppscorer, Maren Magret Søtvik Høistad inn et av sine seks mål. Foto: Per Magne Moan

Videre målscorere for Ålen var Elin Gjære (4), Marte Rosvold Støvne (3), Vilde Rosvold Støvne (3), Siri Langmo (2), Anette Solbakken (1) og Gøril Skjefte (1).

Saken fortsetter under bildet

KONTRING: Anette Solbakken setter inn hjemmelagets 18. mål på en flott kontring. Foto: Per Magne Moan

Hjemmelagets trenere, Mats Sigvartsen og Anna Lian, var godt fornøyde med kampen. De sier at det nå holder med uavgjort borte mot Sokna i den siste kampen, for å være sikret opprykk til 4. divisjon:

Marte Rosvold Støvne scoret tre mål i kampen og var en av banens beste spillere. Hun skryter av samholdet i laget og sier hun storkoser seg på banen - ikke minst takket være et fantastisk publikum.

MASKOTER: Hjemmelaget hadde med seg bygdas fremtidige håndballspillere under presentasjonen av lagene. Foto: Per Magne Moan

HJEMMEPUBLIKUM: God stemning på tribunene. Foto: Per Magne Moan

LAGET: 4. divisjon neste? Foto: Per Magne Moan

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...