Nea Radio

Tolker The Boss i Kimen

Namsos Allstar

The Boss: Namsos Allstar tolker Bruce Springsteen i Kimen kulturhus på Stjørdal. Foto: Arkiv

Namsos Allstar ha tatt et dypdykk i materialet til Bruce Springsteen. Nå tar de med seg resultatet til Kimen kulturhus.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Namsos Allstar er klare med en miniturne´ der de hyller musikken til Bruce Springsteen.

– Dette gjør vi med største respekt for han som sitter der borte i New Jersey og skriver alle disse fantastiske låtene, sier Thomas Brøndbo som er vokalist i bandet. Han forteller at Namsos Allstar er et overskuddsprosjekt og at medlemmene representerer det beste av hva rockemiljøet i Namsos har å by på.

– Vi har medlemmer fra Åge og Sambandet, fra DDE, Grannes og fra Terje Tysland Band, så dette er et kremlag.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Jordnært

Thomas mener at nettopp bakgrunnen fra Namsos gjør dem godt rustet til våge seg på Springsteen.

– Han skriver om livets mange sider og gjerne fra et arbeiderklasseperspektiv. Det handler om liv og død og om å få endene til å møtes. Til en viss grad er det nettopp det som preger rocketradisjonen fra Namsos, selv om Springsteen selvsagt har tatt dette til en helt annet nivå, sier han.

– Likevel er det det jordnære og folkelige i musikken hans som har gjort ham til en folkehelt og det er også dette som gjør at det ligger nært Namsosmusikken.

Turne´

Nå legger altså Namsos Allstar ut på en aldri så liten turne. Først går turen til Kimen den 27. mars, de neste to dagene er det Støren og Namsos som får besøk. I skrivende stund er over en måned igjen til konserten, men kun 19 billetter igjen i Kimen.

– Jeg tror ryktet har begynt å gå og at flere og flere får øynene opp for det vi gjør, sier Thomas.

– Vi tuller ikke med Springsteen, men gjør så godt vi kan og det setter publikum pris på, tror han.

Tro håp og kjærlighet

Hovedkarrieren til Thomas Brøndbo er som soloartist og det gir også muligheter for å oppleve namsosingen i levende live.

– Jeg skal holde en konsert i Stiklestad kirke den fjerde april. Det er et samarbeid mellom Foreningen for hjertesyke barn og meg, og deler av inntektene vil gå til det formålet, forklarer han og sier videre at han liker kirkerommet som arena svært godt.

– Det er helt fantastisk å få spille i en kirke, jeg vil si at det er magisk.

Relaterer

Thomas forteller at han ikke ofte skriver låter selv, men at han heldigvis har et stort arkiv å ta av.

– Det er skrevet mange flotte låter om nettopp dette temaet. Dette er musikk jeg er glad i å fremføre, fordi jeg vet at publikum relaterer dette til hendelser i sine egne liv. Og for å gjøre det personlig, fletter også jeg inn opplevelser jeg har hatt og tanker jeg har og jeg tror dette er en fin kombinasjon, sier Thomas Brøndbo.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...