Nea Radio

Klinket til i markløft.

Tok bronse i EM

Anders Brøten Lillemoe. Foto: Eira Øien

Anders Brøten Lillemoe fra Røros Styrkeløftklubb perset i favorittøvelsen

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Anders Brøten Lillemoe fra Røros Styrkeløftklubb deltok på junior EM i styrkeløft torsdag. Stevnet foregikk i Kaunas i Litauen.

Lillemo konkurrerer som junior i vektklasse -120 kg og i første øvelse, knebøy, ble det litt teknisk kluss, samt noe streng dømming slik at kun ett av tre løft ble godkjent.

I benkpress gikk det litt bedre, der to løft ble godkjent, og Anders valgte å stå over tredje løft.

Favorittøvelsen

Til slutt skulle det hele avgjøres i markløft, som er Anders sterkeste øvelse. Her skulle det bli knallhard konkurranse om medaljene, men Anders klinket til med hele 337,5 kg i sitt siste forsøk og sikret seg dermed en bronsemedalje i disiplinen.

Dette er også ny norsk rekord i knebøy - en rekord Anders allerede var innehaver av, med 330kg.

Artikkelen fortsetter under bildet

BRONSE TIL RØROS: Anders Brøten Lillemoe Foto: Eira Øien

Torsdagens serie på 245 kg - 150 kg - 337,5 kg, i henholdsvis knebøy, benkpress og markløft, holdt til en 7. plass sammenlagt.

Anders sier han er godt fornøyd med resultatet, der det store målet var nettopp en medalje i markløft.

Klubben er stolt

Røros Styrkeløftklubb har med dette fått nok en EM-medalje.

Nå står det tradisjonelle julestevnet for døren. Det arrangeres i Aktivitetens lokaler i Verket, lørdag 7. desember.

– Publikum er hjertelig velkommen til å ta en titt på hva som foregår under et styrkeløftstevne, skriver klubben i en pressemelding.

Publikum oppfordres også å komme til Verket på nyåret. I januar arrangerer klubben en workshop i Verket, der man kan få grunnleggende innføring i knebøy-, benkpress- og markløftteknikk av styrkeløftklubbens trenere. Her vil gjennomføringen tilpasses hver enkelts nivå, slik at det ikke er noen krav til hvem som kan delta.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...