Annonse
Nea Radio

Var på fritidsreise:

To personer fra Overhalla omkom

Tjeneste-enhetsleder i Innherred Snorre Haugdahl. Foto: Karin Jegtvik.

De to i 60-årene som omkom i helikopterstyrten i Verdal var på en fritidsreise. Det sa tjeneste-enhetsleder i Innherred Snorre Haugdahl på tirsdagens pressekonferanse i Verdal.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

– Turen var i forbindelse med fritidsreise, sa tjeneste-enhetsleder i Innherred Snorre Haugdahl på tirsdagens pressekonferanse.

Det er en mann og kvinne i 60-årene fra Overhalla som omkom. Helikopteret som havarerte tilhører Midt-Norsk helikopterservice.

– Det vi gjør nå, er at vi foretar krimtekniske undersøkelser sammen med havarikommisjonen. Det er for å avdekke årsaken til ulykken. Det er for tidlig å si noe om årsaken nå. Av erfaring kan det ta tid før vi får svar på hva som har skjedd. Vi har sperret av området i påvente av at havarikommisjonen kommer til stedet, sa Haugdahl videre.

Politikontakt Toril Strand Susegg, ordfører Pål Sverre Fikse (Sp) og tjeneste-enhetsleder i Innherred Snorre Haugdahl på tirsdagens pressekonferanse i Verdal. Foto: Karin Jegtvik.

Det vil gjøres avhør av piloten når det er forsvarlig, og det vil bli rutinemessig bli tatt en blodprøve av piloten, ifølge Haugdahl.

Politiet ber om at vitner eller andre som kan ha relevant informasjon om å melde seg til lokalt politi.

Hjelper Overhalla

Verdal-ordfører Pål Sverre Fikse fortalte at de hadde fått god oppdatering av politiet underveis.

– Vi har stilt vårt psykososiale kriseteam til disposisjon. Vi har også vært i kontakt med Overhalla kommune og er tilgjengelig hvis de trenger bistand fra oss, sa han.

Nøkkelord