Nea Radio

Nea Radio

To NM-gull til Røros lørdag

GULLJENTENE: Grete Nessø (til venstre) og Hilde O. Dretvik. Foto: Privat

Grete og Hilde vant i Fredrikstad.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 09.12.2017 kl 14:37

Lørdag gjorde veterandamene, Hilde O. Dretvik og Grete Nessø fra Røros Styrkeløftklubb, rent bord under benkpress-NM utstyrsfritt i Fredrikstad.

Hilde tok gull i sin klasse med 87,5 kg, og gull uansett vektklasse på poeng. Grete vant sin klasse med 75 kg og bronse uansett vektklasse på poeng.

Dette var tangering av personlig bestenotering av Hilde, mens Grete perset med 75 kg på vektstanga.

– Dette var artig, sier Grete Nessø på telefon fra stevnehallen i Fredrikstad. Hun feirerogså at det er 30 år siden hun debuterte i benkpress-NM. Hvor mange NM-gull hun har i øvelsen er hun ikke sikker på, men mener at hun har 5-6 medaljer av edleste kvalitet før helgas stevne.

Stevnet fortsetter og søndag skal to av de ferskeste medlemmene i Røros SK i aksjon, Hildegunn Prytz Djupdal og Marita Grøtådal.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...