Nea Radio

Kimen kulturhus:

To konserter med Jektvik

To konserter: Anders Jektvik besøker Kimen 21. november. Først blir det en matinèkonsert allerede kl. 14.00, deretter blir det kveldskonsert kl. 20.30. Foto: Privat

Anders Jektvik er en svært godt likt fyr på Stjørdal. Derfor kjører vi dobbel dose 21. november, skriver Kimen kulturhus i en pressemelding.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Denne våren skulle blitt Anders Jektvik sin store vår, med soloturné over hele Sør- og Østlandet. Dette skulle toppes med en fin festivalsommer med bandet. Men lite visste man da at en pandemi skulle slå ned. – Vi fikk gjort elleve konserter i vår. Husker jeg spøkte under konsertene med, at som humlen samler pollen, har lydmannen og jeg turnert fra by til by, øst til vest og samlet korona. Men jeg forsto alvoret i situasjonen da resten av konsertene ble avlyst.

Jektvik ønsket å være tilstede for de som hadde gledet seg til å gå på konsert, og arrangerte en livestream fra sitt studio i Trondheim. Den fikk over 100.000 seere, som også er med å bekrefte publikums begeistring for Jektvik.

Anders Jektvik har turnert siden han var liten gutt, i klasserom, og på kulturmønstringer. Senere som trubadur, og sammen med sin far og bandet «Tefeilles», og etterhvert med eget repertoar og band. Derfor tåler titlene som en av de mest erfarne liveartistene i sin generasjon.

Siden han platedebuterte i 2013 har Anders Jektvik vært Midt-Norges viktigste stemme i den nye norske artistfaunaen, som har resultert i tung radiorotasjon og flere TV-opptredener. Musikalsk hører man inspirasjonen fra norske tradisjonelle overtoner, samtidig med en fascinasjon for amerikansk folkemusikk.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...