ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Vant 101.500 kr på fredagsbingoen:

Tina ble årets første jackpotvinner

Tina Kvam fra Malvik vant 101.500 kr på denne bingoblokka som ble kjøpt hos Mix Malvikkiosken. Foto: Privat

Tina Kvam fra Malvik ble den første som stakk av med storjackpot i Nea Radios radiobingo i 2020. Førstkommende fredag kan det bli din tur!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Siden Nea Radio økte jackpotten til 100.000 kr har det til sammen blitt delt ut hele 11 storpremier på over 100.000 kroner. Nå sist til Tina Kvam fra Malvik.

Lokale vinnere

- Nå har vi delt ut storpotter i alle våre regioner og nesten alle våre kommuner. For oss er det viktig at vinnerne bor eller har tilknytning til vår region og det er ekstra stas når vi føler at vi kjenner de som vinner mye penger, sier bingosjef Stian Elverum.

Det er to jackpotter i Nea Radio, den ene er fast på 100.000 kr og kan vinnes i løpet av hele kvelden. Skulle ikke denne gå ut tidlig i spillet vil det på superbingoen (siste spill) som starter kl 21.15 komme i tillegg en superjackpot, som også denne går opptil 100.000 kroner.

- Går det i tillegg lengre tid mellom at jackpottene trekkes ut, øker vi vinnersjansene, sier Elverum som ønsker alle bingospillere og radiolyttere velkommen til nok en fredagsbingo fredag 18. januar.

Bingoblokker får du kjøpt digitalt på nett eller hos en av våre mange kommisjonærer. Klikk her for å lese mer.

Nøkkelord

ANNONSE