Nea Radio

Vant 101.500 kr på fredagsbingoen:

Tina ble årets første jackpotvinner

Tina Kvam fra Malvik vant 101.500 kr på denne bingoblokka som ble kjøpt hos Mix Malvikkiosken. Foto: Privat

Tina Kvam fra Malvik ble den første som stakk av med storjackpot i Nea Radios radiobingo i 2020. Førstkommende fredag kan det bli din tur!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Siden Nea Radio økte jackpotten til 100.000 kr har det til sammen blitt delt ut hele 11 storpremier på over 100.000 kroner. Nå sist til Tina Kvam fra Malvik.

Lokale vinnere

- Nå har vi delt ut storpotter i alle våre regioner og nesten alle våre kommuner. For oss er det viktig at vinnerne bor eller har tilknytning til vår region og det er ekstra stas når vi føler at vi kjenner de som vinner mye penger, sier bingosjef Stian Elverum.

Det er to jackpotter i Nea Radio, den ene er fast på 100.000 kr og kan vinnes i løpet av hele kvelden. Skulle ikke denne gå ut tidlig i spillet vil det på superbingoen (siste spill) som starter kl 21.15 komme i tillegg en superjackpot, som også denne går opptil 100.000 kroner.

- Går det i tillegg lengre tid mellom at jackpottene trekkes ut, øker vi vinnersjansene, sier Elverum som ønsker alle bingospillere og radiolyttere velkommen til nok en fredagsbingo fredag 18. januar.

Bingoblokker får du kjøpt digitalt på nett eller hos en av våre mange kommisjonærer. Klikk her for å lese mer.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...