Annonse
Nea Radio

Tiller tuktet Tydal

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Tiller vant kretsmesterskapet i 5.divisjon i Abrahallen lørdag ettermiddag.

4-1 (2-0) - fortjent!

Men Tydal vant tribunekampen!

Fotballkretsen bør skjemmes av amatørmessige rammer rundt en KM-kamp: Ingen speakertjeneste, ingen hyllest til finalelagene - bortsett fra at vinnerlaget tilslutt fikk en pokal. Flaut!

I finalekampen slet et Tydals-lag med litt for høyt spenningsnivå mot fotrappe og pasningssikre Tiller-spiller i 1. omgang av KM-finalen i Abrahallen lørdag ettermiddag.

Etter 9 minutter stod det 1-0 etter straffespark, og etter 20 minutter stod det 2-0 i "hjemmelagets" favør.

Etter hvilen var det et aggresivt og mye mer bestemt Tydal som kom på banen, og allerede etter 10 minutter var ledelsen redusert til 2-1. Da var Thomas Aune både kald og rolig på et vakkert innlegg fra Ørjan Hilmo Øverås.

Og Tydal jaktet fortsatt utligning, i en periode der Mikael Rønningen storspilte, men Tydal glemte fundamentale forsvarsregler. Dermed stod det plutselig 3-1 etter en corner, og etter en tam 2.omgang fastsatte Tiller sluttresultatet til 4-1 på et direkte frispark (som keeper Stian vanligvis ville tatt).

Dermed 4-1 og KM-pokal til Tiller.

- Tiller vant helt fortjent, sa Tydals-trener Olav Harry Østby til Nea Radio etter kampen. - Vi var ikke oss sjøl, var for upresise i pasningsspillet, og spesielt i de avgjørende fasene foran motstanderens mål. 3-1 målet ble avgjørende, det fjerde spiller ingen vesentlig rolle, da hadde vi allerede tapt kampen, sier Olav Harry Østby.

Likevel: Tydal er det nest beste 5.divisjonslaget i Trøndelag Fotballkrets og er allerede klar for 4.divisjon neste sesong.

Nea Radio la seg umiddelbart i kunstgresset i grønn beundring!!

Om tre uker er det klart for en utsatt fotballfest i Spongtun. Vi antar at spillerne da har lagt nederlaget bak seg og stiller i finstasen med rak rygg og stål i bein og armer! Og litt til!

Annonse