Nea Radio

Nea Radio

Tiller tuktet Tydal

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Tiller vant kretsmesterskapet i 5.divisjon i Abrahallen lørdag ettermiddag.

4-1 (2-0) - fortjent!

Men Tydal vant tribunekampen!

Fotballkretsen bør skjemmes av amatørmessige rammer rundt en KM-kamp: Ingen speakertjeneste, ingen hyllest til finalelagene - bortsett fra at vinnerlaget tilslutt fikk en pokal. Flaut!

I finalekampen slet et Tydals-lag med litt for høyt spenningsnivå mot fotrappe og pasningssikre Tiller-spiller i 1. omgang av KM-finalen i Abrahallen lørdag ettermiddag.

Etter 9 minutter stod det 1-0 etter straffespark, og etter 20 minutter stod det 2-0 i "hjemmelagets" favør.

Etter hvilen var det et aggresivt og mye mer bestemt Tydal som kom på banen, og allerede etter 10 minutter var ledelsen redusert til 2-1. Da var Thomas Aune både kald og rolig på et vakkert innlegg fra Ørjan Hilmo Øverås.

Og Tydal jaktet fortsatt utligning, i en periode der Mikael Rønningen storspilte, men Tydal glemte fundamentale forsvarsregler. Dermed stod det plutselig 3-1 etter en corner, og etter en tam 2.omgang fastsatte Tiller sluttresultatet til 4-1 på et direkte frispark (som keeper Stian vanligvis ville tatt).

Dermed 4-1 og KM-pokal til Tiller.

- Tiller vant helt fortjent, sa Tydals-trener Olav Harry Østby til Nea Radio etter kampen. - Vi var ikke oss sjøl, var for upresise i pasningsspillet, og spesielt i de avgjørende fasene foran motstanderens mål. 3-1 målet ble avgjørende, det fjerde spiller ingen vesentlig rolle, da hadde vi allerede tapt kampen, sier Olav Harry Østby.

Likevel: Tydal er det nest beste 5.divisjonslaget i Trøndelag Fotballkrets og er allerede klar for 4.divisjon neste sesong.

Nea Radio la seg umiddelbart i kunstgresset i grønn beundring!!

Om tre uker er det klart for en utsatt fotballfest i Spongtun. Vi antar at spillerne da har lagt nederlaget bak seg og stiller i finstasen med rak rygg og stål i bein og armer! Og litt til!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...