Nea Radio

Til topps i pols

Arve Feragen og Camilla Knudsen

Camilla og Arve vant VM i Rørospols.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I helga ble det arrangert VM i Rørospols på Vauldalen Fjellhotell for 12. gang.

VM i Rørospols er en uhøytidelig dansekonkurranse der samspillet mellom god musikk og danseglede, er den røde tråen gjennom hele helga.

Arrangementet er et samarbeid mellom Brekken Spellmannslag og Vauldalen.

Helgen ble åpnet med dansekonsert med Dalakopa, før kveldens Drømmespellmann ble kåret. Fagjuryen var som vanlig vårt trofaste publikum, og premien sponset av Sparebank 1 SMN gikk til Ole Erik Feragen, Ole Jørgen Tamnes og Mads Kuraas.

Konsert

Etter en intens lørdagsformiddag med flere kurs i fele, komp, trekkspill og dans, ble det inviterte til intimkonsert i Volldalskoja. Der spilte Lasse Sörlin, Anders Thunell og Olav Luksengård Mjelva, en knippe av flotte Jämtlåter. Magisk!

Lørdagskvelden ble selve konkurransen i VM i Rørospols avviklet. Johanne Stensaas var kveldens konferansier, og i innledende runde var det totalt 22 danseglade par.

VM

Dommerne hadde en vanskelig jobb, med utrolig mange flinke dansere.

Vinnerne i juniorklassen ble Frida Skott og Amund Bråten Granøien. I seniorklassen danset Camilla Knutsen og Arve Feragen seg til topps.

Saken fortsetter under bildet

Frida Skott og Amund Bråten Granøien

Den gjeve publikumsprisen gikk til juniorene Frida Skott og Amund Bråten Granøien. I tillegg fikk Reidun Ravnestad og Ola Lingaas fra Sandane innsatsprisen for et suverent oppmøte gjennom mange år. 1. premien ble sponset av RørosBanken, mens de resterende premiene var sponset fra Stensaasen.

Resultater junior:

Frida Skott og Amund Bråten Granøien
Martin Bråten Granøien (med følge Hilde Rudi Bråten)
Anders Westberg (med følge Anne Beate Guldal)

Resultater senior;

Camilla Knudsen og Arve Feragen
Linda Loktu og Stein Vidar Kommandantvoll
Lusie Skott og Magne Kolstad

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...