Nea Radio

Malvik musikkorps:

Til Røros med Bør Børson i instrumentkassen

Malvik Musikkorps har flere ganger besøkt Røros, og gleder seg veldig til på nytt å treffe musikkglade rørosinger i friluft i Kjerkgata på lørdag og søndag formiddag. Foto: Malvik musikkorps.

Malvik Musikkorps har lenge planlagt tur til Bergstaden, men koronapandemi og smittevernregler har hittil satt kjepper i hjulene.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Førstkommende helg, 11.-12.september, er imidlertid alt klart og rørosinger, hyttefolk og andre tilreisende kan glede seg til to intense musikkopplevelser i Kjerkgata disse dagene, skriver korpset i en pressemelding.

Malvik Musikkorps er et korps med lange tradisjoner på Vikhammer i Malvik kommune utenfor Trondheim.

- De siste årene har korpset satset mye på å utvikle seg som underholdsningsorkester der fokuset er publikumsvennlig musikk av høy klasse forteller de videre.

Gjør ære på Bør Børson

Til Røros stiller de med et utsøkt knippe musikk fra flere tiår og sjangre, i tillegg til at de også skal gjøre ære på Bør Børson, en ikke ukjent karakter i fjellregionen.

- Turen til Røros er på mange måter opptakten til en forhåpentligvis mest mulig koronafri musikalsk høstsesong for korpset, der den planlagte musikalkonserten «Come Together» 7.november er et annet høydepunkt, skriver korpset.

Korpset vil i første del av oppsetningen plukke frem musikalske godbiter fra flere ulike musikals der kjærlighet er gjennomgangstemaet. Andre avdeling er sin helhet viet Bør Børson, mye kjærlighet og dramatikk der også.

- Malvik Musikkorps har flere ganger besøkt Røros, og gleder seg veldig til på nytt å treffe musikkglade rørosinger i friluft i Kjerkgata på lørdag og søndag formiddag. Kommuneoverlegen har gitt grønt lys, og alle nødvendige smitteverntiltak vil være på plass. Nå satser korpset på knallvær og håper at alle med ærender på Røros på lørdag benytter muligheten til å få med seg en musikalsk energiboost av de sjeldne, skriver korpset til slutt.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...