Nea Radio

Til finalen i "Det norske måltid"

Mia Therese Sollihaug med stab har gått til finalen i Det Norske Måltid med sin Granola Foto: Andreas Reitan/Nea Radio

Lykkemat AS som holder til i Selbu har gått til finalen og er nå klar for å bestige toppen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det Norske Måltid har i år hatt rekordpåmelding i konkurransen fra hele landet. - Det er en seier i seg selv å være blant topp tre, sier Mia Therese Sollihaug som er daglig leder i Lykkemat AS.

Bedriften som holder til på Tømra i Selbu har gått videre til finalen med sin etterhvert så velkjente Granola i kategorien "årets grønne foredlet". - Vi henter helt korn fra bonden som vi kaldvalser rett før bakingen slik at vi bevarer næringsstoffene og smaken, vi bruker kvernsteinsmalt mel, og vi søter med den edleste honning fra bringebærproduksjon, sier Sollihaug.

Hvorfor Granola?

- Vi ville produsere en frokostblanding av høy kvalitet og da det ikke fantes norsk økologisk granola i butikken, startet vi med det og dessuten kjente vi til de gode egenskapene til urkorn og honning, sier Sollihaug som sier Granolaen er deres største produkt, og de tror salget i dagligvare og storhusholdning vil øke mye i tiden fremover.

Den 24. oktober skal finalejuryen møtes i Trondheim og smake seg frem til årets kategorivinnere. Selve konkurransen finner sted i Stavanger den 10. januar 2020 kl 18:00 på Clarion Hotel Energy.

Hør mer i Nea Radio

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...