ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Til finalen i "Det norske måltid"

Mia Therese Sollihaug med stab har gått til finalen i Det Norske Måltid med sin Granola Foto: Andreas Reitan/Nea Radio

Lykkemat AS som holder til i Selbu har gått til finalen og er nå klar for å bestige toppen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det Norske Måltid har i år hatt rekordpåmelding i konkurransen fra hele landet. - Det er en seier i seg selv å være blant topp tre, sier Mia Therese Sollihaug som er daglig leder i Lykkemat AS.

Bedriften som holder til på Tømra i Selbu har gått videre til finalen med sin etterhvert så velkjente Granola i kategorien "årets grønne foredlet". - Vi henter helt korn fra bonden som vi kaldvalser rett før bakingen slik at vi bevarer næringsstoffene og smaken, vi bruker kvernsteinsmalt mel, og vi søter med den edleste honning fra bringebærproduksjon, sier Sollihaug.

Hvorfor Granola?

- Vi ville produsere en frokostblanding av høy kvalitet og da det ikke fantes norsk økologisk granola i butikken, startet vi med det og dessuten kjente vi til de gode egenskapene til urkorn og honning, sier Sollihaug som sier Granolaen er deres største produkt, og de tror salget i dagligvare og storhusholdning vil øke mye i tiden fremover.

Den 24. oktober skal finalejuryen møtes i Trondheim og smake seg frem til årets kategorivinnere. Selve konkurransen finner sted i Stavanger den 10. januar 2020 kl 18:00 på Clarion Hotel Energy.

Hør mer i Nea Radio

Nøkkelord

ANNONSE