Nea Radio

Tidsfrist-rot i Tydal

Stor interesse for rullering av kommuneplanens arealplan i Tydal. Mer enn 50 møtte opp i Kulturhuset. Foto: Andreas Reitan

Det oppstod uklarheter om fristen for å komme med innspill i folkemøtet om den nye kommuneplanen mandag kveld. Nå er ny frist satt til 14. februar.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Folkemøtet om rullering av kommuneplanen i Tydal ble et møte om tidsfrister.
Dette ble utgangspunktet for det som tidvis ble en opphetet debatt, der et klart flertall av de frammøtte kritiserte en alt for kort tidsfrist, og en tidsfrist de mente ikke var kommunisert godt nok.

Dette var meldinga på kommunens hjemmeside:

Eventuelle spørsmål eller innspill til planarbeidet bes sendt innen 26.01.2020 til: Sweco Norge AS, Sluppenvegen 19, 7037 Trondheim eller e-post: ingrid.pedersen@sweco.no

Ny frist 14. februar

Nå er ny frist satt til 14. februar. Dermed bør alle de over 50 frammøtte under mandagens folkemøte, og andre med interesse for rullering av kommuneplanens arealdel i Tydal, ha nok tid til å komme med innspill.

SWECO: Sweco er innleid for å styre prosessen med den nye arealplanen i Tydal. Foto: Andreas Reitan

2012

Dagens arealplan ble vedtatt i 2012, mens kommuneplanens samfunnsdel er fra 2018.

- Formålet med rulleringen av kommuneplanens arealdel er å angi hovedtrekkene i arealdisponeringen i kommunen, og å oppdatere planen slik at den bygger opp om målsettingene i nylig vedtatt samfunnsdel. Planen vil bl.a. inneholde konkrete forslag til ny arealbruk og prinsipper for fremtidig utvikling og arealbruk. Det må gjøres noen endringer fra gjeldende arealdel for å optimalisere planens funksjon som et aktivt styringsverktøy for arealbruken i kommunen, heter det på Tydal kommunes hjemmeside.

INNSPILL: Du kan komme med innspill via en egen "medvirkningspokal". Foto: Sweco

Sweco

Sweco er innleid som ekstern ressurs og var sammen med kommunen ansvarlig for folkemøtet mandag kveld.
Steinar Lillefloth og Ingrid Sværd Pedersen var Sweco sine representanter på møtet.
Pedersen er i Tydal og tilgjengelig for spørsmål både tirsdag og onsdag.
Kommunedelplanen skal etter planen legges ut til offentlig ettersyn i løpet av høsten og vedtas første kvartal 2021.

Hør intervju med Ingrid Sværd Pedersen og Steinar Lillefloth, begge Sweco.

Foto: Sweco

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...