Nea Radio

Tidenes blideste landsskytterstevne

Suksess: Årets landsskytterstevne er utropt til tidenes blideste. Leder for hovedkomiteen, Tor Jakob Reitan får svært mye av æren for suksessen. Her blir han overrakt blomster av ordfører Ivar Vigdenes, sammen med Randi Hofstad, enken etter Jon G Hofstad fra Skjelstadmark skytterlag, som før sin død sikret at landsskytterstevnet ble lagt til Stjørdal og at kompetansen han satt inne med ble overført til Reitan. Foto: Anne Gundersen

Fredag kveld ble de 840 frivillige som gjorde landsskytterstevnet til en suksess feiret med brask og bram og dommen har falt: LS2018 er tidenes blideste!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 12.08.2018 kl 20:15

Årets landsskytterstevne er over og det er ingen tvil, arrangementet har vært en stor suksess på alle fronter. Og mens regnet høljet ned over restaurantteltet, ble de frivillige gjort stas på med taler, mat og god drikke.

– De frivillige har vært helt avgjørende for denne suksessen, mener Tor Jakob Reitan, leder for hovedkomiteen.

Rødskjorter: Fredag kveld ble de 840 frivillige, også kjent som "Rødskjortene" gjort stas på med en gedigen fest. Foto: Anne Gundersen

2023

Også ordfører i Stjørdal, Ivar Vigdenes, var tilstede under festen.

– Denne uka har jeg representert så mye at jeg har gnagsår på begge skuldrene etter ordførerkjedet, spøkte Vigdenes.

– Men jeg er fullstendig klar over at dette ikke er noe i forhold til hvor mye hver og en frivillig deltaker har bidratt med. Dere skal være klar over at dere har sørget for at vi nå starter en ny tidsregning, vi snakker om før og etter LS og vi kan med sikkerhet si at Stjørdal kommune er i stand til å ta seg av arrangementer av denne størrelsen. Så når det gjelder søknaden om å få landsskytterstevnet tilbake hit i 2023, forsikrer jeg om at dere har kommunens fulle støtte i ryggen.

Feiret: Kari Løkholm Hognes var HR-sjef under landskytterstevnet og både hun og Nils Otto Husby fra Selbu næringsforum er enige om at det blir vanskelig å lande etter suksessen på Frigården. Foto: Anne Gundersen

Mintes Jon

Da Tor Jakob Reitan tok imot blomster fra ordføreren, tok han med seg Randi Hofstad på podiet.

– Randi er enken etter Jon G. Hofstad som sørget for at LS kom til Stjørdal, forteller Reitan.

– Jon var skytter i Skjelstadmark skytterlag og deltok på omlag 50 landsskytterstevner. Han døde av kreft i 2016 og det var han som ringte meg i 2013 for å spørre om jeg ville lede søkeprosessen og eventuelt også lede LS2018, forklarer Reitan.

– Jeg var hos ham tett til han døde og han overførte uvurderlig kompetanse til meg. Vi visste begge at han kun hadde få måneder igjen og jeg rakk akkurat å fortelle ham at vi hadde besluttet å minnemedalje ham, sier Reitan rørt.

Bildeste: Speaker og Stjørdaling Tor Ivar Aune fra Comment er klar i sin dom; etter å ha deltatt på 13 landsskytterstevner kårer han LS2018 til tidenes blideste. Foto: Anne Gundersen

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...