Nea Radio

The Big Wopper har landet

Endelig burger: Burger King har åpnet dørene på Stjørdal og det er både restaurantsjef Thomas Hammeren og regionsjef Heidi Nordgaard glade for. Foto: Anne Gundersen

Burger King har etablert seg på Stjørdal og det er det mange som setter pris på.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

En stadig mer rikholdig meny har fått et nytt tilskudd på Stjørdal. Nå har nemlig Burger King åpnet dørene for sultne sjeler.

– Det ser ut som om dette kommer til å slå an, mener restaurantsjef Thomas Hammeren som er glad for å endelig kunne slippe kundene til.

– Dette handler om å unne seg noe godt en gang i blant, smiler han.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Jobbet lenge

Regionsjef for Burger King, Heidi Nordgaard, forteller at det er 21 restauranter av arten i regionen og ni i Trøndelag.

– Vi har jobbet i snart tre år for å få restauranten opp å gå. Det er utrolig godt å nå være i mål.

Nam nam: Tor Danielsen (t.v) og Terje Eide er glad for at de ikke lenger må kjøre til Trondheim for å få tak i favorittmaten. Foto: Anne Gundersen

Sultne

Kunder Tor Danielsen og Terje Eide er svært fornøyde med at Burger King endelig har åpnet lokalt.

– Vi har kjørt så mye til Trondheim for å kjøpe burger at vi til slutt fikk egen kopp på restauranten på Tunga. Nå kommer vi til å spare massevis av bompenger, ler Tor.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...