Annonse
Nea Radio

Senterpartiet:

Tett i toppen

Må kjempe: Sittende stortingsrepresentant Heidi Greni blir utfordret av tidligere statsråd Ola Borten Moe i kampen om 1. plassen på stortingslista til Senterpartiet i Sør-Trøndelag foran neste års valg. Foto: Senterpartiet

Nominasjonskomitéen til Senterpartiet i Sør-Trøndelag har offentliggjort forslagene til stortingslista fra partilagene. I toppen er det dødt løp mellom sittende stortingsrepresentant Heidi Greni og tidligere statsråd Ola Borten Moe.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Ola Borten Moe er foreslått på 1. plass av ni partilag og 2. plass av åtte partilag. Heidi Greni er foreslått på topp av åtte partilag og på 2. plass av seks partilag. De to resterende partilagene har foreslått Geir Arild Espnes fra Oppdal som listetopp.

Maren Grøthe fra Melhus er foreslått på 3. plass av hele elleve partilag.

Trøndelag Senterparti sier følgende i en pressemelding:

– Kommunelaga i Senterpartiet i Sør-Trøndelag hadde valgmøter mandag 14. september der de har satt opp forslag til stortingsvalgliste for Senterpartiet i Sør-Trøndelag.

Ola Borten Moe (Trondheim), Heidi Greni (Holtålen) og Maren Grøthe (Melhus) er foreslått flest ganger på de tre første plassene.

Nominasjonskomitéen vil nå sette seg ned med forslagene fra kommunelaga og lage et forslag til stortingsvalgliste. Nominasjonskomiteens forslag til stortingsvalgliste vil bli presentert i god tid før nominasjonsmøtet som avholdes på Stjørdal 21. november.

Annonse