Nea Radio

Smittet shoppet i Malvik:

– Test deg om du har besøkt disse stedene

Test deg: En person bosatt i Trondheim besøkte Malvik 17. februar. Der besøkte vedkommende flere butikker. Foto: Illustrasjonsfoto

Var du innom Malvik senter eller Europris 17. februar? Da må du teste deg.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Onsdag 24. februar ble det registrert én person i Trondheim som har testet positivt for covid-19.

Den smittede, som er i tenårene, har mildt sykdomsforløp, og har kjent smittekilde. Vedkommende var i Malvik 17. februar, mellom klokka 17.00 og 20.00.

Dersom du har vært på disse stedene listet opp nedenfor, kan du ha vært i kontakt med en som er smittet.

  • Malvik senter (Vinmonopolet, Rema 1000 og Europris): 17. februar kl. 17-19
  • Sirkus Shopping (Teknikmagasinet og Gulating Ølutsalg): 17. februar kl. 19-20
  • Circle K Rosten: 17. februar ca. kl. 21

Du som har vært på disse stedene er ikke pålagt karantene, men vi ber deg ta en koronatest så snart som mulig, uavhengig om du har symptomer. Det er viktig at du holder avstand til andre frem til du får svar på testen.

Dalgård legesenter

23. februar fra kl. 10.30

Du som har vært innom legesenteret tirsdag 23.02.21 fra 10.30 til 12.00 kan ha vært eksponert for mutert koronavirus. Vi ber deg gå i karantene. Hadde du med deg ledsager, gjelder dette også vedkommende.

Dersom du var innom legesenteret fra kl. 12.00 til kontoret stengte, kan du også ha vært eksponert for mutert koronavirus via felles berøringsflater. Vi ber deg ta en test så snart som mulig, og i tillegg være obs på på symptomer.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...