Annonse
Nea Radio

Klukk klukk:

Tensio deler ut 300 påskeegg

Påskegleder: Bengt Eidem i Tensio klekket ut en riktig så velsmakende plan sammen med Nea Radio; I morgen, torsdag, deles det ut 300 påskeegg til institusjoner i Trøndelag. Og eggene, de har vært i karantene! Foto: Anne Gundersen

I morgen vanker det overraskelser på direkten i Nea Radios Påskefrokost, når en rekke institusjoner får påskeegg fra Tensio.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Med hjemmekontorer og ekstra belastning på sykehus og institusjoner har en sikker strømforsyning sjeldent vært viktigere i Norge.

– I likhet med mange andre er også vi som strømleverandør en samfunnskritisk aktør i disse tider, sier kommunikasjonsdirektør i Tensio, Bengt Eidem.

– Vi må ha strøm og derfor er det også hos oss viktig at ikke de ansatte blir syke.

– Så har det seg sånn, da, at vi egentlig skulle dele ut hundrevis av påskeegg til ansatte. Men av smittevernhensyn ble vi nødt til å gå bort fra planene om å dele ut eggene, ett for ett, forklarer Eidem. Dermed ble det ruget ut en plan om å sette eggene i karantene hos Nea Radio for så å frakte eggene ut i kasser til fagpersonell ved forskjellige institusjoner i Trøndelag.

– Dette syntes vi er en fin måte å la noen få glede av eggene på. Det er mange som trenger og fortjener litt ekstra oppmerksomhet rundt omkring, og det er det hyggelig for oss å kunne bidra til, smiler Bengt Eidem.

Saken fortsetter under lydfila

Tankevekkende

Pandemien har rammet oss alle på forskjellig vis. Noen er syke, andre er i isolasjon og alle har fått hverdagsfriheten innskrenket i større eller mindre grad.

– Men det er viktig at vi tar dette på alvor nå og kommer oss gjennom det. Eidem mener også at dette kanskje er tiden til å reflektere og ta innover oss hva som er viktig her i livet.

– Det er mye som blir tydelig nå. For eksempel blir vi akutt bevisste på hvem som er de virkelige hverdagsheltene i samfunnet. Vi får også kjenne på hvor heldige vi er som har et samfunn som vårt og det kommer vi nok til å sette enda mer pris på etter dette, selv om påska nok blir veldig annerledes for de aller fleste i år.

På direkten

Torsdag mellom klokka 09.00 og 12.00 blir eggene delt ut til institusjoner rundt om i Trøndelag og det hele foregår på direkten.

– Dette syntes vi i Tensio er en veldig fin måte å vise at vi setter pris på og har forståelse for at dette kan være en vanskelig tid for mange. Så håper vi at påskeeggene kan spre litt glede i løpet av påsken, en påske nok ingen av oss noen gang kommer til å glemme, avslutter Bengt Eidem.

Så da er det bare å vente i spenning på hvor eggene blir lagt!

Nøkkelord