Nea Radio

Telia satser i Selbu

HYTTEDEKNING: Hytteforeningene ved Rensjøen og Sørungen jubler for bedre mobildekning. Fra venstre Frank Arne Hammer, Asbjørn Johnsen, Ann-Karin Kjøsnes og Rolf Magne Fløan. Foto: Andreas Reitan

Telia kom med årets julegave til sentrale hytteområder i Selbu.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I et spleiselag mellom Telia, Sør-Trøndelag fylkeskommune, Selbu kommune, grunneierlag og hytte-eiere er det nå klart for topp moderne mobildekning også i hytteområdene i Selbu kommune.

Senderen i Nifingerlia ved Sørungen gir nå superdekning og motorveg-hastigheter for hyttefeltene ved Sørungen og Rensjøen.

- I løpet av uka tror jeg også vi har Bringen i drift, sier Erik Kværnmo, prosjektansvarlig i Telia.

Også hytteforeningene skryter av samarbeidet, som kanskje bør få mest skryt sjøl, ettersom dette neppe har blitt en realitet uten full trøkk fra nettopp hytte-eierne.

- Men også Selbu kommune og Sør-Trøndelag fylkeskommune har gjort en imponerende innsats, sier Rolf Magne Fløan fra Sørungen Hytteforening.

Også Erik Kværnmo er full av lovord om samarbeidsprosjektet og tok selv turen fra Oslo til Selbu onsdag for å være med på den offisielle åpninga.

- Ja, dette har vært så positivt, at dette bare måtte jeg få med meg, sier Kværnmo til Nea Radio.

Han hadde til og med tatt med seg ekstra flotte julegaver fra Telia i form av "Selbu-tilbud" på utstyr som kan komme godt med når hyttene nå får super-hastigheter.

TELIA: Telias prosjektleder Erik Kværnmo tok turen fra Oslo til Selbu for å være med den offisielle "åpninga" av mobil-lokasjonen i Nifingerlia. Foto: Andreas Reitan

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...