Nea Radio

Levanger ble for sterke

Tap i kveldens bortekamp for Selbu

Foto: Garberg Foto

Selv om Selbu hentet inn Levanger mot slutten av kampen holdt det dessverre ikke til seier i kveldens oppgjør i 2. divisjon.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 01.12.2019 kl 21:27

Første omgang var preget av tekniske feil og bomskudd for Selbu sin del, og til pause leder Levanger 18-12. I andre omgang slår Selbu tilbake og når det gjenstår åtte minutter av kampen leder de faktisk med ett mål. Etter en jevn avslutning på kampen trekker Levanger det lengste strået og når fløyta går står det 26-24 på lystavla i favør Levanger.

Keeper Anne Mette Aftret på Selbu ender opp med en redningsprosent på hele 69% i kampen og høster mye skryt for sin innsats i dagens kamp. Neste kamp for Selbu er mot Sverresborg tirsdag 03. desember.

Selbus lag:
1 Lena Nyheim Stokke
2 Marit Moen 6
3 Trude Hagen 2
5 Anne Beate Stokke 2
6 Malin Nøren Rødde 3
7 Thea Dullum 2
8 Tuva Dyrdal 3
9 Malin Mosleth
14 Marthe Dyrdal
15 Guro Øien Nilsen
16 Anne Mette Aftret
18 Guri Gullbrekken 2(4)

Levangers lag:
2 Runa Heimsjø Sand 5(1)
3 Elisabeth Hammerstad
4 Eline Hustad Bendiksvoll 1
6 Asta Svean Halberg
7 Mia Strømmen 1
9 Silje Katrine Svendsen 6
10 Antonie Bjørnebo
12 Marte Tronstad
20 Silje Mari Berget
22 Martine Mugaas-Holand
23 Emilie Gran
24 Arja Sørli Døsvik 8
25 Astrid von Heimburg 2(2)
33 Hege Hov Lomsdal

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...