ANNONSE
Annonse

Takket Fides med pizza

Takk: Det ville være mye krevende å arrangere Landsskytterstevnet uten Fides, mener Odd Petter Haugseth fra hovedkomiteen (t.h). Harry Gresseth fra Fides sier at arbeidsgjengen er klare for flere oppdrag. Foto: Anne Gundersen

Fides har stått på for å gjøre klart til Landsskytterstevnet. Hovedkomiteen takket for den snart fullførte innsatsen med pizza og t-skjorter til arbeidsgjengen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

De har fylt 450 sandsekker, pakket over 5000 velkomstkonvolutter og laget 1200 skilt til campene. Nå takker hovedkomiteen de ansatte ved arbeidstreningssenteret Fides med å spandere pizza på hele bølingen.

– Det å arrangere Landsskytterstevnet hadde blitt veldig mye vanskeligere uten det arbeidet som har blitt lagt ned her, mener Odd Petter Haugseth.

Pizza: Gjengen på Fides koste seg med pizza, her iført de offisielle t-skjortene fra Landsskytterstevnet. Foto: Anne Gundersen

Fint å bidra

– For oss er det flott å kunne bidra i lokalsamfunnet, sier arbeidsleder for prosjektet er Harry Gresseth.

– Det å ha en meningsfull jobb å gå til er viktig for alle og når man i tillegg vet at man jobber med et så stort og spennende arrangement som Landsskytterstevnet, blir det ekstra stas, sier Gresseth og legger til at de gjerne tar på seg flere lignende oppdrag.

– Det blir det nok en råd med, smiler Haugseth. – Arrangementene står i kø i Stjørdal framover og det er sikkert mange som trenger hjelp.

Nøkkelord

Siste nytt i Sport Vis flere

Livsglede en hel helg

Livsglede en hel helg

Landsturneringen for funksjonshemmede til Stjørdal

Fra 30. august til 1. september fylles Stjørdal med livsglede når byen skal arrangere Landsturneringen for funksjonshemmede 2019.

Viktig seier i bunnstriden

Viktig seier i bunnstriden

Selbu sikret seg to poeng i jevn kamp mot tabelljumbo Melhus/Gimse

Malvik satser på E-sport

Malvik satser på E-sport

Malvik kommune har startet et prosjekt der såkalt E-sport får rammer på lik linje med andre fritidsaktiviteter.

SBK Årets Fair Play-klubb

SBK Årets Fair Play-klubb

Selbu Ballklubb er tildelt prisen som Årets Fair Play-klubb for NFF Trøndelag.

Sivert Kjøsnes tok bronsje i F650

Sivert Kjøsnes tok bronsje i F650

Kjøsnes passerte Lars Monsen på siste etappe inn mot Røros.

10 fikk ny eier

10 fikk ny eier

Da Matti Vilhjalmsson dro til Vålerenga, ble drakt nummer 10 ledig. Allerede da begynte Pål-André Helland å tenke tanken om et nummerbytte.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE