Nea Radio

Stjørdal:

Takker elever, foreldre og lærere

Takker: Kommunedirektør Tor Jakob Reitan og kommuneoverlege Leif Edvard Muruvik Vonen takker elever, foreldre og ansatte ved skolene i Stjørdal for innsatsen. Foto: Illustrasjonsbilde/Erik Fløan/Wikipedia

Jo mer merkbare tiltakene er nå, desto tidligere kan vi slippe opp, er budskapet fra kommunedirektør og kommuneoverlege i Stjørdal. Syv nye smittede ble registrert tirsdag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Vi vil gjerne rette en takk til elever, foreldre og ansatte ved skoler og barnehager – vi vet dette er krevende tider, sier kommunedirektør Tor Jakob Reitan og kommuneoverlege Leif Edvard Muruvik Vonen.

– Skoler og barnehager opplever svært mye fravær om dagen men det er forventet. Det er en kalkulert konsekvens av de tiltakene vi har vært nødt til å sette inn. Vi håper på fortsatt tålmodighet fordi det er en viktig del av det å beholde kontroll på smitten.

Stjørdal registrerte i går tirsdag 7 nye smittede.

– En av de smittede i dag er ikke definert nærkontakt, men har tilknytning til et spor vi kjenner fra før. De seks andre er nærkontakter og var i karantene allerede, sier Muruvik Vonen.

Forsinkelser

– Vi har fått melding om at St. Olavs laboratorium har hatt en del forsinkelser i dag, men de er i gang med opphenting. Vi kan derfor ikke utelukke at det vil komme flere positive testresultater.

Strategien kommunen holder fast ved er å gjennomføre mer merkbare tiltak nå, slik at man desto tidligere kan vi slippe opp.

– Vi mener at kraftfulle tiltak over kort tid er bedre enn mildere tiltak over lang tid. Dette har lyktes med tidligere og det tror vi at vi vil lykkes med igjen, sier Reitan og Vonen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...