ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Stjørdal:

Takker elever, foreldre og lærere

Takker: Kommunedirektør Tor Jakob Reitan og kommuneoverlege Leif Edvard Muruvik Vonen takker elever, foreldre og ansatte ved skolene i Stjørdal for innsatsen. Foto: Illustrasjonsbilde/Erik Fløan/Wikipedia

Jo mer merkbare tiltakene er nå, desto tidligere kan vi slippe opp, er budskapet fra kommunedirektør og kommuneoverlege i Stjørdal. Syv nye smittede ble registrert tirsdag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

– Vi vil gjerne rette en takk til elever, foreldre og ansatte ved skoler og barnehager – vi vet dette er krevende tider, sier kommunedirektør Tor Jakob Reitan og kommuneoverlege Leif Edvard Muruvik Vonen.

– Skoler og barnehager opplever svært mye fravær om dagen men det er forventet. Det er en kalkulert konsekvens av de tiltakene vi har vært nødt til å sette inn. Vi håper på fortsatt tålmodighet fordi det er en viktig del av det å beholde kontroll på smitten.

Stjørdal registrerte i går tirsdag 7 nye smittede.

– En av de smittede i dag er ikke definert nærkontakt, men har tilknytning til et spor vi kjenner fra før. De seks andre er nærkontakter og var i karantene allerede, sier Muruvik Vonen.

Forsinkelser

– Vi har fått melding om at St. Olavs laboratorium har hatt en del forsinkelser i dag, men de er i gang med opphenting. Vi kan derfor ikke utelukke at det vil komme flere positive testresultater.

Strategien kommunen holder fast ved er å gjennomføre mer merkbare tiltak nå, slik at man desto tidligere kan vi slippe opp.

– Vi mener at kraftfulle tiltak over kort tid er bedre enn mildere tiltak over lang tid. Dette har lyktes med tidligere og det tror vi at vi vil lykkes med igjen, sier Reitan og Vonen.

Nøkkelord

ANNONSE