Nea Radio

Taket raste ned på Coop Ålen

Foto: Per Magne Moan

60 kvadratmeter med himling på Byggmixavdelingen raste ned i åpningstiden søndag ettermiddag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 05.11.2018 kl 00:33

Ingen personer kom til skade da himlingen i "gulvrommet", et av rommene på Coop Byggmix i Ålen raste ned litt før klokken 16 søndag ettermiddag.

En video fra et overvåkingskamera viser at det hele skjedde uten forvarsel og var over på sekunder.

Saken fortsetter under bildet

VIDEO: Overvåkingsvideoen viser hva som skjedde. Foto: Per Magne Moan

Butikksjef Knut Olav Grønli var ikke selv på jobb da episoden skjedde, men han sier det er utrivelig å få en slik beskjed.

Kaos

– Jeg fikk melding om å komme til butikken og ble møtt av et underlig kaos. Alle platene hadde løsnet og ramlet ned på en gang. Heldigvis var ingen personer, verken kunder eller ansatte inne i rommet da dette skjedde, sier Grønli som ikke ønsker å spekulere i årsaken.

– Dette kan skyldes feil i konstruksjon eller montering, men det vil tiden vise sier han.

Ingen fare for flere "ras"

Butikken vil holde åpent som vanlig framover, men rommet der episoden skjedde kan bli stengt i perioder mens nytt tak blir montert.

Coop Oppdal avdeling Ålen, som er det offisielle navnet på butikken, ble sterkt skadet i flommen i 2011 og var stengt i flere måneder mens utbedringsarbeidet pågikk. For et par år siden ble rommet der taket raste ned, bygd. Grønli sier at det ikke er fare for at andre deler av taket, verken i Byggmixavdelingen eller resten av butikken, vil rase ned.

Trident Juncture

Butikken holder vanligvis ikke åpent på søndager, men i anledning den store Nato-øvelsen er det vedtatt å utvide åpningstidene til også å gjelde søndager.

Hør intervju med butikksjef Knut Olav Grønli her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...