Nea Radio

Eli Arnstad i SpareBank1 SMN oppfordrer:

Ta kontakt med banken!

Står i stormen: – Dette er en helt uvirkelig situasjon, Eli Arnstad som er banksjef i SpareBank1 SMN og sitter i formannskapet i Stjørdal for Senterpartiet. Foto: SpareBank1 SMN

– Uansett hvilken bankforbindelse du har vil du bli møtt med forståelse, sier bansksjef i SpareBank1 SMN, Eli Arnstad.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 18.03.2020 kl 09:59

Eli Arnstad møter utfordringene ved koronaviruset på flere fronter. Hun er banksjef i SpareBank1 SMN og sitter også i formannskapet for Senterpartiet i Stjørdal.

– Dette er underlige tider, sier Arnstad.

– Det rammer oss alle og vi må ta grep alle sammen.

Hun oppfordrer folk som risikerer permitteringer eller i verste fall arbeidsledighet, til å ta kontakt med sin bankforbindelse så snart som mulig.

– Hos oss er det ikke lenger åpent for å besøke oss fysisk. Men vi har lagt alt tilrette for at det å diskutere din økonomiske situasjon med en rådgiver over internet og telefon skal gå så knirkefritt som mulig, sier hun.

Det er viktig å komme de økonomiske utfordringene i forkjøpet, mener Arnstad.

– Ikke bare fordi det hjelper deg hvis og når det treffer, men fordi det kan minske følelsen av avmakt å gjøre noe aktivt for å lette situasjonen.

Saken fortsetter under lydfila:

Kommer nært

I tillegg til rollen som banksjef, er rollen som medlem av formannskapet i Stjørdal også krevende, tilstår Arnstad.

– Vi folkevalgte har ansvar for å ta beslutninger som setter rammer rundt folks liv.

– Det er sjeldent at det blir så bokstavlig som det vi opplever nå. Stjørdal var en av kommunene som var først ute med å stenge skoler og barnehager og å innføre restriksjoner for befolkningen før regjeringen kom på banen.

– Det var uvirkelig å måtte gjøre dette, men vi tok avgjørelsene og det er vi glade for i dag.

Hold ut

Eli Arnstad mener at det er viktig å ta vare på seg selv i den tiden vi nå er inne i.

– Jeg tror det er viktig å koble av innimellom. Det er lov å prøve å kose seg litt, selv om dette er en helt ekstrem situasjon.

Aller viktigst er det likevel å vise hensyn og å ta påleggene på alvor, mener Eli Arnstad.

– Dette kan ikke understrekes nok.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...