ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Holtålen:

– Ta inn igjen dunkene!

FIAS vet ikke når de får tid til å hente dem.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 31.03.2021 kl 17:45

ANNONSE
Annonse

Fjellregionen interkommunale avfallsselskap, FIAS, skriver på sine nettsider at flere av deres sjåfører er satt i ventekarantene på grunn av positiv koronatest hos en nærkontakt.

Dette fikk konsekvenser for innsamlingen av avfall mandag og tirsdag denne uken. FIAS ber om at dunkene blir stående fremme så tømmes de så snart det lar seg gjøre.

Hent likevel

Onsdag skriver avfallsselskapet i en pressemelding at koronatestene var negative og henting av avfall fortsetter samme dag.

– For ruter som ikke er kjørt, ta inn dunkene, vi vet ikke når vi får tid til å kjøre dem. Hvis vi får til å kjøre dem sender vi ut SMS dagen før vi kjører, skriver FIAS på nettsidene.

Dette er en melding mange tydeligvis ikke har fått med seg, da det ikke er sendt ut sms til hver enkelt husstand. Derfor står onsdag ettermiddag hundrevis av søppeldunker stilt ut langs kommunens hovedveier.

Kommunikasjonssjefi FIAS, Hanne Maageng Olsen, skriver i en SMS til Nea Radio onsdag kveld at abonnenter er varslet om dette på sms i tillegg til at info er lagt ut på selskapets nettsider. Også kommunen er varslet om situasjonen, skriver Maageng Olsen.

Nøkkelord

ANNONSE