Nea Radio

Ny julelåt:

Synger om Josef som stefar

Ny julelåt: Kjell Myran synger om Josef sin rolle som stefar i sin julelåt "Til Josef fra Kjell". Foto: Runar Kjøsen

Kjell Myran fra Stjørdal har laget en julelåt som er litt utenom det vanlige.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Jeg har prøvd å sette meg litt inn i historien og fortelle etter beste evne. Og på husken, sier Kjell Myran spøkefullt om sin nye julelåt.

Han har selv spilt de fleste instrumentene på låten, men har fått med seg Atle Dybå på gitar og Terje Craig på bass. Det er også Craig som har produsert låten, som er innspilt i hans studio.

- Man har jo ikke så god råd i disse tider, men jeg har hatt med meg to veldig gode medhjelpere i de to, sier Myran.

Populær låt i nabolaget

Myran forteller at han ikke har lest mye i bibelen, men at han husker noe av det han har lest, og at resten er tatt på husken.

- Låta gir en liten oppsummering om det som skjedde den natta, og hvordan Josef reagerte på det.

Han forteller hovedsaklig om Josef i låten, som fikk en rolle som stefar da Jesusbarnet kom til verden.

- I låten konkluderer jeg med at Josef tar på seg ansvaret og passer på ungen, sier han.

Låta er nå ute på digitale strømmetjenester, og Myran har fått flere tilbakemeldinger på denne etter sin markedsføring på sosiale medier. Han forteller at den er populær i nabolaget.

- Nabokona liker den veldig godt og har delt den på Facebook. Der har det blitt mange likes, avslutter han.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...