Nea Radio

Daniel Vold inn til bronsemedalje i NM

- Fem Stjørdals-Blink ryttere topp 15

På pallen i NM: Daniel Vold var med å prege lørdagens ritt i Norgesmesterskapet for juniorer, og suste i mål til en forrykende bronsemedalje. Foto: Rune Andreas Brodahl Kvam

Junior og senior NM arrangeres denne helgen på Ringerike. En super laginnsats bidro lørdag til at samtlige fem ryttere fra Stjørdals-Blink var å se topp 14 på resultatlista!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 22.08.2020 kl 22:01

I forkant av årets sykkel NM, antydet Stjørdals-Blink rytter Kalle Petter Brodahl Kvam at det kom til å bli få som kom til å fullføre lørdagens NM ritt for juniorene. Og det ble det.
Etter å ha fullført to av i alt ni runder på 13,6 kilometer, lå rytterne ganske samlet, men det skulle straks bli avstander. Dagens første brudd ble ut på runde tre etablert, og besto blant annet av Stjørdals-Blinks Fredrik Benjaminsen.

Daniel på pallen

Det var i starten kun Fredrik Benjaminsen som var i bruddet som ble etablert ut på runde tre. Blinks Daniel Vold så derimot at det kun var en rytter fra hver klubb i bruddet, og valgte derfor å støte seg opp i bruddet før luken ble for stor. I motsetning til en rekke andre ryttere, lyktes Daniel med sitt forsøk på å komme opp i bruddet, og kunne etter hard jobbing i motvinden endelig ta plass i bruddet.

- Jeg og Fredrik kjørte bra sammen og var mange fra NTG Kongsvinger som satt der, så vi hadde et godt samarbeid, sier Daniel Vold til Nea Radio om samarbeidet i bruddet.

Mot slutten av runde åtte satte Per Strand Hagenes fra Sandnes Sykleklubb fart i bruddet, og Tim Edvard M. Hyld Pettersen fra Glåmdal SK og Daniel Vold klarte ikke å holde Hagenes sitt tempo. Hagenes fikk raskt opparbeidet seg en stor luke, noe som gjorde at Hyld Pettersen og Vold måtte jobbe for å berge en plass på pallen.
Vold forteller til Nea Radio at den siste runden ble en tøff kamp mot krampen. Det var derfor veldig godt å kunne kjempe seg i mål til en meget sterk bronsemedalje i Norgesmesterskap rittet.

Hvordan var det å sykle inn til bronsemedalje i junior-NM?

- Syntes det var veldig godt, men selvsagt er 1.og 2. plass bedre, men sånn som løpet var i dag, og at jeg var med å prege rittet i hele dag så er jeg fornøyd med bronse.

Imponerende laginnsats

Daniel var langt fra den eneste av Blinks ryttere som presterte meget bra under lørdagens NM ritt. Lagkompis Fredrik Benjaminsen var blant de som var med på å etablere lørdagens brudd, og satt i lang tid i front med de andre. Benjaminsen måtte utover i rittet slippe seg ned til forfølgerne, før han kom raskt tilbake i bruddet som på det meste besto av fem mann.

Laginnsats: Stjørdals-Blink leverte meget godt som lag med alle fem rytterne inne topp 15. Foto: Rune Andreas Brodahl Kvam

Den høye farten som ble satt fra start ga seg aldri, og en etter en gikk tom for krefter og ble tatt ut av rittet. Flere lag hadde en god del mann på start, og prøvde alt de kunne for å komme opp i bruddet samt tette de mange lukene som ble.

- Både Glåmdal SK og Stjørdals-Blink kjørte meget bra gjennom hele rittet. Veldig bra av gutta (i Blink journ.anm) at de hele tiden var på forskudd, sa trener i Stjørdals-Blink Svein Erik Vold til Nea Radio.

Av i alt rundt 70 ryttere til start, var det kun 20 ryttere som klarte å fullført junior NM rittet. Samtlige fem Blink ryttere var blant de som fullførte lørdagens ritt, og var alle inne blant topp 15 på NM-rittet. Svein Erik Vold var imponert over det rytterne leverte lørdag.

- Kollektiv styrke i dag, de imponerte meg skikkelig. Trodde det kunne gå med bronsemedalje, men å få alle fem topp 15 er imponerende!

Resultat junior-NM 2020 landeveissykling:

1. Per Strand Hagenes, Sandnes Sykleklubb
2. Tim Edvard M. Hyld Pettersen, Glåmdal SK (+ 01:29)
3. Daniel Vold, IL Stjørdals-Blink (+ 02:34)
...
5. Sondre Aarsbog Weiseth, IL Stjørdals-Blink (+ 03:21)
6. Fredrik Benjaminsen, IL Stjørdals-Blink (+ 03:21)
11. Kalle Petter Brodahl Kvam, IL Stjørdals-Blink (+ 04:56)
15. Petter Elias Svaleng Jakobsen, IL Stjørdals-Blink (+ 06:53)

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...