Nea Radio

Swinger festsesongen inn

Torgswing: Publikum visste å sette pris på Autumn Leaves konsert på torget i Stjørdal torsdag ettermiddag. Foto: Anne Gundersen

Sports- og kulturarrangementene står i kø i Stjørdal kommune den neste måneden. Autumn Leaves swinget det hele i gang med en konsert på torget i Stjørdal.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

De fengende tonene fra jazzbandet Autumn Leaves på torget i Stjørdal trakk til seg en mengde mennesker som valgte å ta en pust i bakken til takten av toner de fleste kjenner. Blant dem var Trond Erik Sagbakken og Bjørn Kuseth.

– Vi kunne like godt vært i Paris, sa Trond Erik mens han lukket øynene og mintes en tur til kjærlighetens by for 20 år siden.

Saken fortsetter under lydklippet

Rikholdig meny

Det er mye som skjer i Stjørdal framover. Først kommer Landsskytterstevnet, deretter blir det Byfest Stjørdal og etter det kommer Blues in Hell.

– Det er nesten vanskelig å velge hva en skal få med seg, mener Bjørn. De er imidlertid begge enige om at den offisielle åpningskonserten for Landsskytterstevnet lørdag absolutt skal oppleves.

Forsvaret

– Jeg bor i Hegra, forteller Trond Erik.

– Der har jeg nå hørt jagerfly over hustakene i lengre tid. Jeg har også hørt at det skal komme et F35 lavtflygende over konserten og det vil jeg gjerne oppleve. Så får vi håpe at de har øvet på dette nå, slik at de ikke treffer alle de høye bygningen ordføreren har villet reise, ler han. – Og forsvarets musikkorps er flott, det gleder jeg meg til, sier Bjørn.

– Det må absolutt oppleves.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...