ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Rutebusser i Gauldalen:

Svar til Paul Inge Brandegg

Foto: Privat.

I dette debattinnlegget svarer bussjåfør i Vy og kommunestyrerepresentant for Arbeiderpartiet, Arne Drøyvollsmo på innlegget fra Paul Inge Brandegg, avdelingstillitsvalgt for Yrkestrafikkforbundet, som kritiserte ordfører Christian Elgaaen for å minske antall bussavganger mellom Røros og Trondheim.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Tusen tusen takk Paul Inge Brandegg for at du bryr deg om næringslivet og turisme på Røros, det setter vi alle pris på. Hvis du har fulgt med på all forskning om kollektivtransport,så er det en ting som passasjerer er opptatt av, nemlig gjennomgående ruter.

Syns det er meget merkelig at du kritiserer ordføreren på Røros for at han vil det beste for sine innbyggere, er ikke det en av hans oppgaver da? Har til dags dato ikke sett noe fra det politiske hold i Midtre Gauldal, der du kan påvirke noe om kollektiv trafikk oppover Gauldalen til Røros. Røros kommune sendte inn ønsker til Atb høsten 2020 om avganger Røros-Trondheim-Røros.

De ville fortsette med den produksjonen som var da, med 4 gjennomgående avganger hver vei. Og det ønsker de fortsatt. Hva sendte din kommune inn på da Brandegg? Så dine betraktninger om av at ordføreren på Røros vil rasere busstilbudet er helt feil. Sjåførbytte på Støren? Jeg har kjørt i 23 år med gjennomgående ruter Røros-Trondheim, uten sjåførbytte. Mener du Brandegg, avdelingstillitsvalgt for Yrkestrafikkforbundet, at jeg ikke er skikket til det noe mer da? Hva mener du med 2-3 timer dødtid PR dag? Distriktsjåfører kjører da skolekjøring den tida de oppholder seg i Trondheim. Synes virkelig du kan sjekke fakta når du skriver innlegg som omhandler andre folk.

Arne Drøyvollsmo
Bussjåfør i Vy Røros

Nøkkelord

ANNONSE