Nea Radio

Nea Radio

OBOS-ligaen:

Surt tap for Vikvangs menn

Surt tap: Roar Vikvang og hans menn gikk på et surt tapt borte mot Sogndal mandag kveld. Foto: Knut Erlend Jegersen

Både Ranheim og Stjørdals-Blink var på reisefot for den 16. runden av årets OBOS-liga, mandag kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Ranheim hadde tatt turen til hovedstaden for å møte Grorud, og det ble en kamp av det rolige slaget for gutta fra fjæra. Kampens første halvtime besto stort sett av en hoveddommer som blåste for offside, men da halvtimen var rundet skulle kampens første nettkjenning komme. Ole Christian Sæther satte ballen i mål for gjestene, og ga Ranheim ledelsen 0-1.

Lagene gikk også til pause med en knepen ledelse til Ranheim.

Når kampen passerte 70 minutter ble målscoreren byttet ut med Ivar Sollie Rønning, et trekk som trener Svein Maalen sannsynligvis kunne si seg godt fornøyd med etterhvert. To minutter over fullspilt tid setter innbytter Sollie Rønning ballen i nettet, og øker Ranheims ledelse til 0-2.

Det blir også sluttresultatet for Ranheim, som nå innehar tredjeplassen på tabellen.

På besøk i Sogndal

Stjørdals-Blink på sin side hadde tatt turen til Vestland fylke og til Fosshaugane Campus for å møte Sogndal. Tabellener og ligaens hardeste motstander i øyeblikket, og det på bortebane.

Også i denne kampen skulle det gå en halvtime før det skjedde noe av det interessante slaget. Etter 30 minutter setter Blinks Sander Erik Kartum inn 0-1 for gjestene.

Stjørdals-Blink åpner skarpt etter pause også. Det spilles kun tre minutter ut i andreomgang før Marius Augdal øker ledelsen til 0-2.

Deretter gikk det bare slag i slag for hjemmelaget som både reduserte, utlignet og tok ledelsen i løpet av syv minutter, med tre forskjellige målscorere. Dermed ble det et surt tap for Stjørdals-Blink, selv om det så lyst ut. Kampen endte til slutt 3-2 til Sogndal.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...