Nea Radio

Suksess med julerenn

Det var mange skiløpere rundt omkring i løypa under dagens skirenn. Foto: Synne Dyrhaug

Tross at det har regnet kattunger i flere dager, var tydalingene aldri i tvil om at julerennet i Tydal skulle gjennomføres.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Nesten 400 deltagere hadde tatt turen til Kløfta for å gjennomføre årets julerenn. Og selv om føret kanskje ikke var av topp klasse, så var det få klager på løypene og det virket som om folk var mest fornøyd med å endelig sette igang skisesongen. Det så lenge mørkt ut for skirennet, men etter en enorm dugnadsinnsats dagen før, ble det avklart at skirennet skulle gå av stabelen.

Opptil 20 svensker hadde også tatt turen over grensen, blant annet Jens Burman fra Åsarna og Frida Karlsson fra Sollefteå. Sistnevnte er blant annet favoritt når junior-VM skal arrangeres på nyåret.

Resultliste: https://bloccontent.blob.core.windows.net/files/200000195/2708/2018/12/28/offisiell-resultatliste.pdf

Jan Thomas Jensen (Hommelvik IL og Team Veidekke) slo hjemmehåpet Magnus Stensås (Tydal IL) med fem sekunder i klasse menn senior 15 kilometer klassisk.

Ingrid Beate Østby ble nummer tre i sin klasse. Foto: Synne Dyrhaug

Vegard Sivertsgård i fint driv. Foto: Synne Dyrhaug

Masse folk hadde tatt turen, her viser smøreområdet like ved start. Foto: Synne Dyrhaug

Foto: Synne Dyrhaug

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...