Nea Radio

BILDEGALLERI:

Suksess for Selbutreffet

Godt og vel 70 lastebiler ble samlet under Selbutreffet 2021, godt akkompagnert av god musikk, auksjon og den lokale handelsmannen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Selbutreffet startet i 2020 som et initiativ fra Ove Harry Kulset og hans transportfirma Ove Harrys Transport. Den gang ble det samlet 13 biler til et hyggelig treff rundt basen deres i Øverbygda i Selbu.

Denne gangen gikk arrangøren for noe langt større og håpte å samle 30 biler, hvor det til slutt kom dobbelt så mange.

- Dette er først og fremst en sosial arena for oss som møtes i trafikken daglig og en plass der vi får vist fram bilene våre for publikum, sier Kulset.

For det er virkelig mang en lastebil som overgår det «normale» å se på et slikt treff.

I tillegg har Selbutreffet vokst seg til noe som snart ligner en god gammeldags «martna», bare uten salgsboder. Konsert med Hærslæm, bygdas ferskeste festband leverte både egenkomponerte og coverlåter på en upåklagelig måte lørdag formiddag. Fredag spilte Liv Laga opp til fest og lørdag kveld går Elvetuns Orkester og Letnes Holding på scena.

- Folk møter opp og det virker som slike arrangement er noe folk vil ha, da skal vi virkelig gi dem det, sier Frode Langseth fra B Langseth som står for arenaen, kiosk og ikke minst den tradisjonsrike auksjonen med Rune Langseth som auksjonarius.

- Vi kan ikke få rost Frode og co nok, de har gjort utrolig mye for oss slik at vi kan få arrangert dette treffet, sier Kulseth fornøyd.

Og: Han lover nytt treff neste år.

- Ja, vi ønsker alle velkommen tilbake til Selbutreffet 2022, avslutter festgeneral Kulset.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...