Nea Radio

Stugudal Rundt for 38. gang

KLIPPESTASJON: Mange skiløpere ved klippestasjonene, her fra ungdomshuset. Foto: Synne Dyrhaug

Over 800 deltager tok turen rundt Stugusjøen i det som må sies å være drømmevær i denne drømmepåsken.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 19.04.2019 kl 08:11

Nok et Stugudalen Rundt er over, og med fantastisk vær og blide deltagere var det nok en suksess. Over 800 deltagere tok turen rundt sjøen, og mange har dette som en godt innplantet påsketradisjon rundt om på de mange hyttene på Stugudal.

Flere har mange år å slå i boka med, og det var flere av deltageren som Nea Radio møtte rundt sjøen som hadde over 10 år rundt sjøen.

Ved Storvollen var det i år også vaffelstasjon, og flere benyttet anledningen til å ta seg en pust i bakken og ta en kopp kaffe og en vaffelstopp borte ved enden av sjøen.

Tradisjon

Det var det 38. Stugudal Rundt som ble arrangert, og dette er en viktig inntektskilde for Tydal IL. Den 22 km lange løypa med klippestasjoner på blant annet Bjørkly, Kåsen og fotballbanen har vært en fin tur for både voksne og unge i flere år.

I 2016 var det deltakerrekord med 1091 deltager, et turrenn i fantastisk flott turterreng, der folk kan starte rundt om hvor de selv ønsker det.

UNGE VETERANER: Martin S Rønning, Jørgen Opem og Georg Opem hadde alle gått Stugudal Rundt mer enn ti ganger. Foto: Synne Dyrhaug

Ebba og Vilma Forsberg gikk Stugudal Rundt for sjuende gang. Foto: Synne Dyrhaug

ORDFØRER I LØYPA: Ordfører Ole Morten Balstad fra Selbu hadde med seg to damer rundt sjøen. Den yngste gikk turen for aller første gang. Foto: Synne Dyrhaug

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...