Nea Radio

Strindheim knuste Røros

Foto: Jan Ove Sorken

Kampen endte til slutt 2-7 etter 1-3 ved pause.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 03.06.2018 kl 13:46

I herrenes 4. divisjon ble det ingen hyggelig opplevelse for Røros, da laget hadde besøk av serieleder Strindheim lørdag. Fullstendig utspilt i perioder og med sju baklengsmål ble det en ny baksmell for Plassryssen med 2-7. Ved pause stod det 1-3.

Røros sjokkåpnet og tok ledelsen 1-0 etter bare fem minutter. Alen Hurtic vente av et par spillere på midtbanen og spilte nydelig igjennom Mustafa Heidari rundet keeper og satte ballen i mål. To minutter senere sto det 1-1 etter at en Strindheim spiller fikk stå umarkert og dunket ballen i mål.

Etter halvtimen fikk vi se en perle av et skudd fra 25 meter som satt klistret i krysset - dagens flotteste scoring og 2-1 til gjestene. Sekunder før pause økte Strindheim til 3-1.

Plassryssen åpnet også andre omgang med en tidlig scoring og reduserte til 2-3 etter bare fire minutter. Mustafa Heidari stupte fram og satte pannebrasken til på et innlegg. Så kom Strindheim målene på rekke og rad. Røros-spillerne kom aldri innpå sine motstander, og ble svært ofte løpende imellom å jage ball.

Det unge og sterkt reduserte Røros-laget kjempet godt, men etterhvert gikk de tom for krefter og ble tyngre og tyngre i føttene. De møtte en velspillende serieleder som spilte hurtig fotball gjennom 90 minutter og rundspilte Røros i perioder mot slutten av andre omgang og ga seg ikke før det sto 2-7.

Målscorere for Strindheim var Stian Nyhus, Martin André Elverum Engvik (2), Sivert Falle Risan (2) Andreas Bergo Krokbø og Christian Lohne Haugen.

Tabellen

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...