Nea Radio

Strekk deg frisk

Tøy og bøy: Mandag starter yogasesongen hos Prana-yoga og Lena Marit Rønsberg i Stjørdal. Foto: Anne Gundersen

Lena Marit Rønsberg starter yogasemesteret mandag. Navnet på studioet hennes er imidlertid nytt: Fra nå av heter det Prana-yoga.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Ingen ting er som stive muskler og ledd for å dra ned følelsen av velvære. Men i følge Lena Marit Rønsberg som driver Prana-yoga i Stjørdal, så handler yoga om mer enn å få løst opp muskulaturen.

– Det handle om å få bedre livskvalitet. I tillegg til å bli mer fleksibel og sterkere i kroppen så er yoga et verktøy som gjør det lettere å takle hverdagens utfordringer, mener hun.

– Yoga er et helt univers der mulighetene for å fordype seg er uendelige. Det viktigste er likevel at du begynner der du er. Det handler ikke om å bli best, men om å utvikle seg.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Privat

Livskraft

Lena forteller at de har et bredt spektrum av timer og at alle bør kunne finne noe som passer for dem.

– Vi har blant annet rehabiliteringsyoga og senioryoga i tillegg til mer tradisjonelle klasser. Det vil også komme et tilbud om medisinsk yoga i løpet av høsten.

Hun gleder seg til å komme igang.

– Ja, det blir fint. Vi har kjøpt inn en del nytt utstyr også, så det blir spennende å ta det i bruk.

Prana betyr livskraft.

– Og det er livskraft det handler om, det å finne den kraften du har i deg selv. Og etter min mening er yoga den beste investeringen du kan gjøre for bedre helse, både fysisk og psykisk, avslutter Lena Marit Rønsberg.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...