Nea Radio

Milde Mathilde og Lillesand Treningsstudio:

Streamer kokkelering live

Kokkelerer live: Heidi Grande hos Milde Mathilde og Drillpikene har invitert Øystein Lillesand hos Lillesand Treningsstudio inn i kjøkkenet. Nå bakes og brases det på livestream. Foto: Anne Gundersen

Da Heidi Grande fikk vite at Øystein Lillesand elsker å lage mat, inviterte hun ham til kjøkkenet hos Milde Matilde. Nå streamer de kokkeleringen live.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 26.07.2020 kl 11:11

Innehaver av Milde Mathilde og Drillpikene og Øystein Lillesand, som driver Lillesand Treningsstudio, har kastet seg på streamingfarsotten.

– Heidi trener hos meg, og i en pause i treningen kom det fram at jeg elsker å lage mat. Heidi, som foretrekker å spise framfor å lage mat selv, så sitt snitt og inviterte meg til å komme til butikken hennes for å lage mat, forklarer Øystein.

– Vi gjør det i over i morgen og vi gjør det live, sa Heidi Så da ble det sånn, ler mannen som har hatt ansvaret for å få mang en malviking i form i snart 25 år.

Hør intervjuet med Heidi og Øystein i avspilleren under

Bakeglede: Øystein Lillesand er mest kjent for å få folk i form. Det ikke alle vet er at han også elsker å bake! Foto: Anne Gundersen

Feminin destinasjon

Milde Mathilde og Drillpikene er den reneste labyrint av feminine gleder.

– Dette skal være et sted for alle sanser, sier Heidi.

– Omgivelsene skal være vakre og inspirerende å se på, det skal lukte godt, som for eksempel av blåbærsnurrene vi har bakt i dag, og det skal være deilig musikk i bakgrunnen.

I tillegg til lekre interiørprodukter, er hovedfokuset klær hos Heidi.

– Klærne jeg selger skal være vakre å se på og gode å ha på og å berøre. Det er klær som kvinner skal føle seg vel i.

Feminint: Heidi Grande har drevet Milde Mathilde og Drillpikene i en årrekke. Butikkene på Saksvik og på Hellsenteret er magiske labyrinter av femininitet. Foto: Anne Gundersen

Godt for sjelen

Butikken åpner og kundene begynner å strømme på. De setter seg ved bordene, drikker litt te eller kaffe og forsyner seg av blåbærsnurrene. Noen velger å vente på søtpotet- og gulrotsuppen Heidi og Øystein også har forberedt og streamet live. Etterhvert begynner de å bevege seg langs klesstativ og reoler på jakt etter nettopp det lille ekstra de trenger.

Heidi, som i tillegg til butikken på låven på Saksvik, også har en butikk på Hellsenteret, forteller at en kunde påpekte at det manglet noe på skiltet.

– Ja vel, tenkte jeg. Skal du kritisere skiltet mitt nå?

– Men det var så langt i fra tilfelle, smiler Heidi.

– Det burde stått psykolog på skiltet, sa kunden. For jeg blir så glad av å være her.

Da er egentlig målet nådd for meg.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...