ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Milde Mathilde og Lillesand Treningsstudio:

Streamer kokkelering live

Kokkelerer live: Heidi Grande hos Milde Mathilde og Drillpikene har invitert Øystein Lillesand hos Lillesand Treningsstudio inn i kjøkkenet. Nå bakes og brases det på livestream. Foto: Anne Gundersen

Da Heidi Grande fikk vite at Øystein Lillesand elsker å lage mat, inviterte hun ham til kjøkkenet hos Milde Matilde. Nå streamer de kokkeleringen live.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 26.07.2020 kl 11:11

ANNONSE
Annonse

Innehaver av Milde Mathilde og Drillpikene og Øystein Lillesand, som driver Lillesand Treningsstudio, har kastet seg på streamingfarsotten.

– Heidi trener hos meg, og i en pause i treningen kom det fram at jeg elsker å lage mat. Heidi, som foretrekker å spise framfor å lage mat selv, så sitt snitt og inviterte meg til å komme til butikken hennes for å lage mat, forklarer Øystein.

– Vi gjør det i over i morgen og vi gjør det live, sa Heidi Så da ble det sånn, ler mannen som har hatt ansvaret for å få mang en malviking i form i snart 25 år.

Hør intervjuet med Heidi og Øystein i avspilleren under

Bakeglede: Øystein Lillesand er mest kjent for å få folk i form. Det ikke alle vet er at han også elsker å bake! Foto: Anne Gundersen

Feminin destinasjon

Milde Mathilde og Drillpikene er den reneste labyrint av feminine gleder.

– Dette skal være et sted for alle sanser, sier Heidi.

– Omgivelsene skal være vakre og inspirerende å se på, det skal lukte godt, som for eksempel av blåbærsnurrene vi har bakt i dag, og det skal være deilig musikk i bakgrunnen.

I tillegg til lekre interiørprodukter, er hovedfokuset klær hos Heidi.

– Klærne jeg selger skal være vakre å se på og gode å ha på og å berøre. Det er klær som kvinner skal føle seg vel i.

Feminint: Heidi Grande har drevet Milde Mathilde og Drillpikene i en årrekke. Butikkene på Saksvik og på Hellsenteret er magiske labyrinter av femininitet. Foto: Anne Gundersen

Godt for sjelen

Butikken åpner og kundene begynner å strømme på. De setter seg ved bordene, drikker litt te eller kaffe og forsyner seg av blåbærsnurrene. Noen velger å vente på søtpotet- og gulrotsuppen Heidi og Øystein også har forberedt og streamet live. Etterhvert begynner de å bevege seg langs klesstativ og reoler på jakt etter nettopp det lille ekstra de trenger.

Heidi, som i tillegg til butikken på låven på Saksvik, også har en butikk på Hellsenteret, forteller at en kunde påpekte at det manglet noe på skiltet.

– Ja vel, tenkte jeg. Skal du kritisere skiltet mitt nå?

– Men det var så langt i fra tilfelle, smiler Heidi.

– Det burde stått psykolog på skiltet, sa kunden. For jeg blir så glad av å være her.

Da er egentlig målet nådd for meg.

Nøkkelord

ANNONSE