Nea Radio

En uke igjen:

Straks klart for Blues in Hell

Alt klart: Vi er inne i den blå årstiden på Hell. Foto: Anne Gundersen

Det blir festival, og det en knakende god en, sier daglig leder for Blues in Hell, Kjell Inge Fischer Brovoll.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Om en uke går teppet opp for den 29. bluesfestivalen på Hell.

– Det blir festival og det blir en fullverdig og flott festival, selv om det lenge var mye usikkerhet omkring dette, sier daglig leder for Blues in Hell, Kjell Inge Fischer Brovoll.

– Vi kom til et punkt der vi enten måtte avbestille bookingene eller bestemme oss for å kjøre på. Nå ser vi at vi valgte riktig. Det har vært utfordrende, men vi er veldig stolte av å nå kunne presentere en svært god festival for de som er heldige nok til å ha fått tak i billett.

Omfattende program

Blues in Hell er kjent for å framskaffe det beste fra det store utland. I år blir det utelukkende norske artister som entrer scenen, noe som på ingen måte en forringelse av festivalen, lover Brovoll.

– Tvert imot. Vi er svært stolte av alt vi kan by på. Knut Reiersrud er plateaktuell og sykler rundt og signerer plater. Han sykler også hit til oss. Dance With A Stranger spiller en av sine eneste konserter i år hos oss og Reidar Larsen markerer 50 år på veien. Bluesens førstedame, Rita Engedalen står også på programmet. I tillegg kommer også et fabelaktig knippe andre blå venner for å gi oss den rette stemningen, også i år.

Orden i sysakene

Det er en rekke smittevernhensyn som skal tas. Blant annet er det ikke lov å ha mer enn maksimalt 200 personer i salen og det er kun om lokalet er stort nok.

– Det er klart at dette har bydd på utfordringer, men vi mener at vi har løst dette godt, sammen med Scandic Hell Hotel. Publikum skal føle seg helt trygge på at vi overholder absolutt alle retningslinjer under festivalen, understreker Kjell Inge Fischer Brovoll.

– Skulle det mot alle odds bli et smitteutbrudd, så har vi orden i sysakene og kan spore alle det angår på to minutter.

Fremtiden

Brovoll mener at kulturlivet vil bli preget at den spesielle situasjonen i lang tid framover.

– Kulturministeren øremerket nettopp 900 millioner kroner til frivilligheten. I vedtaket går det tydelig fram at de som viser vilje til å prøve å tilpasse seg situasjonen vil bli prioriterte i kampen om disse millionene. Derfor er vi opptatte av at vi like gjerne kan hoppe i det som å krype i det, sier Brovoll.

Hør intervjuet med Kjell Inge Fischer Brovoll i avspilleren under.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...