Nea Radio

Selbu:

Stort tilskudd til Årsøya Fritidspark

Foto: Årsøya Fritidspark

Årsøya Fritidspark AS har mottatt 405 000 kroner til utvikling av en Naturmøteplass.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I løpet av våren reiser det seg et nybygg i fritidsparken, og det etableres en Naturmøteplass midt på øya. Ved hjelp av midlene fra Gjensidigestiftelsen og flere lokale sponsorer og bidragsytere blir nok et tiltak realisert på det populære turområdet.

Kan brukes av alle

- En naturmøteplass skal være et samlingspunkt for folk med ulik bakgrunn og ulike interesser, sier Roar Uglem i Selbu Vekst. Det skal reises et bygg slik at det vil være mulighet for å oppholde seg under tak når man ferdes i fritidsparken. Dette er nok et tilskudd til et allerede innholdsrikt Årsøya.

Naturmøteplassen er kostnadsberegnet til 760 000 kroner, og vil inneholde både ladepunkter for smartutstyr og wifi. I tillegg vil det være en vedfyrt pizzaovn inne i bygget som kan brukes av den som ønsker. - Målet er å skape en trivelig plass å møtes på, sier Uglem.

Roar Uglem i Selbu Vekst As er veldig fornøyd med midlene Årsøya Fritidspark har blitt tildelt fra Gjensidigestiftelsen. Foto: Ola Bjerken

Store planer videre

Det er store planer for videre utvikling av Årsøya. Blant annet utvidelse av frisbeegolf-banen fra 9 til 18 kurver, pumptrack for sykler og nok en sandvolleyballbane kommer i løpet av våren og sommeren.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...