Annonse
Nea Radio

Selbu:

Stort tilskudd til Årsøya Fritidspark

Foto: Årsøya Fritidspark

Årsøya Fritidspark AS har mottatt 405 000 kroner til utvikling av en Naturmøteplass.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

I løpet av våren reiser det seg et nybygg i fritidsparken, og det etableres en Naturmøteplass midt på øya. Ved hjelp av midlene fra Gjensidigestiftelsen og flere lokale sponsorer og bidragsytere blir nok et tiltak realisert på det populære turområdet.

Kan brukes av alle

- En naturmøteplass skal være et samlingspunkt for folk med ulik bakgrunn og ulike interesser, sier Roar Uglem i Selbu Vekst. Det skal reises et bygg slik at det vil være mulighet for å oppholde seg under tak når man ferdes i fritidsparken. Dette er nok et tilskudd til et allerede innholdsrikt Årsøya.

Naturmøteplassen er kostnadsberegnet til 760 000 kroner, og vil inneholde både ladepunkter for smartutstyr og wifi. I tillegg vil det være en vedfyrt pizzaovn inne i bygget som kan brukes av den som ønsker. - Målet er å skape en trivelig plass å møtes på, sier Uglem.

Roar Uglem i Selbu Vekst As er veldig fornøyd med midlene Årsøya Fritidspark har blitt tildelt fra Gjensidigestiftelsen. Foto: Ola Bjerken

Store planer videre

Det er store planer for videre utvikling av Årsøya. Blant annet utvidelse av frisbeegolf-banen fra 9 til 18 kurver, pumptrack for sykler og nok en sandvolleyballbane kommer i løpet av våren og sommeren.