ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Stort marked i B. Langseth Arena har åpnet

Fullt på parkeringen utenfor B. Langseth Arena i forbindelse med konkurssalget. Foto: Ola Bjerken

Stort utslag av konkursvarer i B. Langseth Arena

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 10.07.2020 kl 11:47

ANNONSE
Annonse

I dag åpnet nok et stort marked i Innbygda i Selbu. Denne gangen er det B. Langseth Arena som er destinasjonen.

Da vi åpnet i dag var det litt i overkant av 500 paller som var plassert rundt i hallen. Vi har hatt mye jobb med å plassere ut varene de siste 14 dagene, selv har jeg nærmest bodd her, så det er godt å se at mye av varene nå er på vei ut igjen. Forteller Frode Langseth.

Hvor har dere fått tak i alle varene?

- Det er fra et konkursbo, et importfirma i Trondheim. Det er vel et tyvetalls trailerlass som har kommet hit, så det er litt forskjellige varer. Alt fra skruer, verktøy, til ovner og lamper, litt alt mulig i grunn.

Hvor lenge skal dere ha marked her i B. Langseth Arena?

- Vi har leid hallen ut august, da må hallen tømmes, for da blir det full aktivitet med fotball igjen. Det passet veldig bra i år, det er vanligvis en hundefestival på august, men den ble avlyst på grunn av korona. Det var ingen bookinger i juli og august, så da ble det marked.

Kan vi forvente å se slike arrangement ved en senere anledning?

- Ja det kan bli på sommeren, juli og august kan være aktuell til noe lignende. Det er klart at neste er det vedtatt en del bookinger, så det må passe inn både med varer vi kan kjøpe inn og at hallen er ledig.

Det ser jo ut til å være stor pågang i dag, så det lover vel bra?

- Ja det lover veldig bra, det har vært over all forventning i dag. Det har stått biler parkert over hele Innbygda nesten, langs elva, rundt butikken og på plener overalt. Det har vært bra trykk inne her i dag da og ikke minst mange flinke i betjeningen, som jeg tror sovner godt når de tar kvelden i kveld, avslutter Frode Langseth.

Over 500 paller med varer. Foto: Ola Bjerken

Over 500 paller med varer. Foto: Ola Bjerken

ANNONSE